Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Promocja cashback do S20 FE (LTE) – zwrot do 800 zł

(Temat utworzony: 14-09-2021 08:10 PM)
5431 Wyświetlenia
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Bez tytułu.png

Jeśli wolicie mniejsze telefony, niż ostatnio zaprezentowane Foldy, to mamy coś dla Was :smiling-face:

Jak wziąć udział?

1. Kup wybrane urządzenie S20 FE (LTE) (model 5g nie jest objęty promocją!) w okresie od 13.09.2021 do 03.10.2021 r. u partnerów handlowych wskazanych w regulaminie danej promocji.

2. Do 06.10.2021 aktywuj zakupiony telefon. Przez Aktywację rozumiane jest uruchomienie produktu z aktywną kartą SIM polskiego operatora na czas co najmniej 5 minut i zaakceptowanie postanowień umowy licencyjnej użytkownika końcowego. 

3. Między 13.09 a 09.10.2021 zaloguj się do Samsung Members i wypełnij formularz zgłoszeniowy. Znajdziesz go w zakładce "Korzyści". W formularzu podaj m.in. numer konta bankowego prowadzonego przez bank mający siedzibę na terenie Polski.

WAŻNE! Baner z promocją pojawi się do 24h od poprawnej aktywacji urządzenia.

4. Wypłata zwrotu nastąpi w terminie do 21 dni kalendarzowych od dnia potwierdzenia poprawności zgłoszenia. Weryfikacja trwa do 14 dni, więc maksymalny czas oczekiwania na zwrot może wynosić 14+21 dni!

*lista partnerów handlowych w regulaminie poniżej, koniecznie ją sprawdźcie! 
WAŻNE Telefony zakupione u Operatorów sieci komórkowych nie biorą udziału w promocji.

Ile wynosi zwrot?

• Dla Galaxy S20 FE w wersji LTE - 800 zł.

Ważne informacje

• Jak zwykle, serdecznie proszę o sprawdzenie regulaminu; znajdziecie tam informacje dotyczące partnerów handlowych, modeli, które biorą udział w promocji jak i wszystkich dat, terminów i założeń, które trzeba spełnić, aby otrzymać zwrot :]
  • Reklamacje można zgłaszać do 1 grudnia 2021 roku na adres e-mail promocjagalaxyS20FE@smolar.pl.
  • Jak w każdej promocji, mamy tu ograniczoną pulę nagród, także po zakupie nie zwlekajcie z aktywacją telefonu i pozostałymi krokami!
  • Uczestnik może otrzymać w promocji maksymalnie 2 zwroty niezależnie od liczby i rodzaju zakupionych w promocji produktów.

Przydatne linki

Strona promocji

Regulamin

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

Udało mi się dowiedzieć, że jest awaria aplikacji Samsung Members, dlatego baner się nie pojawia, ale spokojnie, przede wszystkim już są prowadzone prace, żeby to naprawić.

Po drugie, każdy, komu baner się nie pojawił, powinien po prostu napisać do organizatora promocji — wyślą w wiadomości zwrotnej wygenerowany unikalny link do formularza promocyjnego. Mail to: promocjagalaxyS20FE@smolar.pl.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

112 Odpowiedzi
M4rz3n4
Student
Opcje
Dziwne spełniam warunki promocji i nie mam formularza a minęło już 24h od rejestracji
0 Like
Kostek88
First Poster
Opcje
Ja mam również ten sam problem
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@M4rz3n4 @Kostek88 Telefon to wersja LTE, nie 5G? Kiedy kupiłeś telefon? Jeśli faktycznie wszystkie warunki (polska karta SIM, wyrażona zgoda na otrzymywanie materiałów marketingowych w apce Samsung Members i tak dalej) są spełnione, pisz reklamację na adres promocjagalaxyS20FE@smolar.pl.

Witaj na Forum Samsung!

Kostek88
First Poster
Opcje
Kupiłem dzisiaj telefon i dziś go załączyłem chyba że dopiero promocja wejdzie ale promocja z folda jest a dla s20 fe nie... telefon lte
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@Kostek88 Jeśli dzisiaj go załączyłeś, to poczekaj jeszcze do jutra. Zazwyczaj mija około doba, zanim pojawi się baner, a jeśli do wieczora się nie pojawi, także kontaktuj się ze smolarem. 

Witaj na Forum Samsung!

M4rz3n4
Student
Opcje
Ja mam s20fe lte już 48h leci a formularza brak 😞
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wyślij reklamację do organizatora promocji na adres wskazany w regulaminie.

MD00
First Poster
Opcje
Witam. Gdzie znajdę formularz zgłoszeniowy dot.zwrotu 800zl za samsung galaxy s20fe? W zakładce korzyści nie umiem go znaleźć?
0 Like
McMicKaY
Navigator
Opcje
Bo to wyskoczy po czasie albo napisz do organizatora promocji
0 Like