Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Promocja cashback do S20 FE (LTE) – zwrot do 800 zł

(Temat utworzony: 14-09-2021 08:48 PM)
1643 Wyświetlenia
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Bez tytułu.png

Jeśli wolicie mniejsze telefony, niż ostatnio zaprezentowane Foldy, to mamy coś dla Was :smiling-face:

Jak wziąć udział?

1. Kup wybrane urządzenie S20 FE (LTE) (model 5g nie jest objęty promocją!) w okresie od 13.09.2021 do 03.10.2021 r. u partnerów handlowych wskazanych w regulaminie danej promocji.

2. Do 06.10.2021 aktywuj zakupiony telefon. Przez Aktywację rozumiane jest uruchomienie produktu z aktywną kartą SIM polskiego operatora na czas co najmniej 5 minut i zaakceptowanie postanowień umowy licencyjnej użytkownika końcowego. 

3. Między 13.09 a 09.10.2021 zaloguj się do Samsung Members i wypełnij formularz zgłoszeniowy. Znajdziesz go w zakładce "Korzyści". W formularzu podaj m.in. numer konta bankowego prowadzonego przez bank mający siedzibę na terenie Polski.

WAŻNE! Baner z promocją pojawi się do 24h od poprawnej aktywacji urządzenia.

4. Wypłata zwrotu nastąpi w terminie do 21 dni kalendarzowych od dnia potwierdzenia poprawności zgłoszenia. Weryfikacja trwa do 14 dni, więc maksymalny czas oczekiwania na zwrot może wynosić 14+21 dni!

*lista partnerów handlowych w regulaminie poniżej, koniecznie ją sprawdźcie! 
WAŻNE Telefony zakupione u Operatorów sieci komórkowych nie biorą udziału w promocji.

Ile wynosi zwrot?

• Dla Galaxy S20 FE w wersji LTE - 800 zł.

Ważne informacje

• Jak zwykle, serdecznie proszę o sprawdzenie regulaminu; znajdziecie tam informacje dotyczące partnerów handlowych, modeli, które biorą udział w promocji jak i wszystkich dat, terminów i założeń, które trzeba spełnić, aby otrzymać zwrot :]
  • Reklamacje można zgłaszać do 1 grudnia 2021 roku na adres e-mail promocjagalaxyS20FE@smolar.pl.
  • Jak w każdej promocji, mamy tu ograniczoną pulę nagród, także po zakupie nie zwlekajcie z aktywacją telefonu i pozostałymi krokami!
  • Uczestnik może otrzymać w promocji maksymalnie 2 zwroty niezależnie od liczby i rodzaju zakupionych w promocji produktów.

Przydatne linki

Strona promocji

Regulamin

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

112 Odpowiedzi
M4rz3n4
Student
Opcje
Dziwne spełniam warunki promocji i nie mam formularza a minęło już 24h od rejestracji
0 Like
Kostek88
First Poster
Opcje
Ja mam również ten sam problem
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@M4rz3n4 @Kostek88 Telefon to wersja LTE, nie 5G? Kiedy kupiłeś telefon? Jeśli faktycznie wszystkie warunki (polska karta SIM, wyrażona zgoda na otrzymywanie materiałów marketingowych w apce Samsung Members i tak dalej) są spełnione, pisz reklamację na adres promocjagalaxyS20FE@smolar.pl.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Kostek88
First Poster
Opcje
Kupiłem dzisiaj telefon i dziś go załączyłem chyba że dopiero promocja wejdzie ale promocja z folda jest a dla s20 fe nie... telefon lte
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@Kostek88 Jeśli dzisiaj go załączyłeś, to poczekaj jeszcze do jutra. Zazwyczaj mija około doba, zanim pojawi się baner, a jeśli do wieczora się nie pojawi, także kontaktuj się ze smolarem. 

Witaj na Forum Samsung!

M4rz3n4
Student
Opcje
Ja mam s20fe lte już 48h leci a formularza brak 😞
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wyślij reklamację do organizatora promocji na adres wskazany w regulaminie.

MD00
First Poster
Opcje
Witam. Gdzie znajdę formularz zgłoszeniowy dot.zwrotu 800zl za samsung galaxy s20fe? W zakładce korzyści nie umiem go znaleźć?
0 Like
McMicKaY
Navigator
Opcje
Bo to wyskoczy po czasie albo napisz do organizatora promocji
0 Like