Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po ilu dniach/godz mieliście możliwość zgłoszenia zwrotu 600zł w Samsung Members

(Temat utworzony: 11-11-2021 10:59 PM)
3417 Wyświetlenia
mateuszmr
Journeyman
Opcje
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć od Was po ilu dniach czy godzinach od pierwszego uruchomienia S20 FE 5G/S21 5G dostaliście możliwość wypełnienia formularza w aplikacji Samsung Members, aby odebrać zwrot 600zł w aktualnej promocji za zakup tych telefonów? Mówi się, że do 24h, ale u mnie 24h już minęły. 

Zauważyłem też, że mimo promocji w Media Expert (bo tam kupiłem telefon), gdzie przy zakupie S21 była zaznaczona opcja zwrotu 600zł, to jednak dostałem model nieuwzględniony w regulaminie tej promocji przez Samsunga. Czy ktoś z Was czekał dłużej jak 24h i dostał po jakimś czasie możliwość wypełnienia tego formularza i czy był to model uwzględniony w regulaminie bądź nie? 
0 Like
17 Odpowiedzi
AdrianeM
First Poster
Opcje
Mi tez a zrobilem wszystko jak trzeba
0 Like
mateuszmr
Journeyman
Opcje
Ja po zakupie od razu zrobiłem to co trzeba, czyli karta SIM włożona, zgoda marketingowa, zadzwoniłem kilka razy itd. i w aplikacji Samsung Members miałem dopiero możliwość wypełnienia formularza po ok. 30h
0 Like
AdrianeM
First Poster
Opcje
U mnie to samo
0 Like
Przemix
First Poster
Opcje
U mnie już ponad 24h ale czekam jeszcze
0 Like
Monek80
First Poster
Opcje
Witam. Co zrobić jak przy rejestracji nie udzieliłem zgód marketingowych?. Czy można to gdzieś jakoś zmienić żeby wygenerował się formularz gdyż minęło już ponad 24h i dalej nic.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zgody marketingowe możesz włączyć w aplikacji Samsung Members. Uruchom aplikację i kliknij w trzy kropki w prawym górnym rogu. Następnie włącz opcję "Materiały marketingowe".

Monek80
First Poster
Opcje
Dziękuję za odpowiedź
0 Like
IwonaCiszak
First Poster
Opcje
A czy jak dziś kupiłam samsung galaxy s21 to obejmie mnie jeszcze ten zwrot 600zl to już 2 s21 który kupiłam?
0 Like