Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ostatnia szansa na dodatkowy zwrot 200 zł za zakup Galaxy S21 5G!

(Temat utworzony: 25-03-2021 08:49 AM)
5908 Wyświetlenia
EwaK
Hotshot
Opcje

zwrot.PNG

To już ostatnia szansa na zgarnięcie dodatkowego zwrotu za bycie użytkownikiem serii Galaxy S 😊

Promocja trwa do 28.03.2021r.

Jak odebrać zwrot?

• Kup wybrane urządzenie Galaxy S21 Ultra 5G|S21+ 5G|S21 5G, okresie od 08.03.2021 do 28.03.2021 r. u partnerów handlowych.

• W terminie od 8.03.2021 do 28.03.2021r. zaloguj się do Aplikacji Samsung Members na swoim dotychczasowym Urządzeniu (smartfon od serii Galaxy S6 do serii S20, aktywowany do dnia 28.03.2020) i pobierz Kod Promocyjny.

• Aktywuj swoje nowe urządzenie z aktywną polską kartą SIM do 31.03.2021 r. Następnie zaloguj się do aplikacji Samsung Members na swoim nowym smartfonie.

• Wypełnij poprawnie formularz zgłoszeniowy na swoim nowym urządzeniu w terminie do 2.04.2021 r. Użyj Kodu Promocyjnego, załącz dowód zakupu oraz wpisz numer konta bankowego.

• Wypłata nastąpi do 21 dni roboczych od daty pozytywnej weryfikacji.

Jak wypełnić formularz

zwrot2.PNG

Linki

Strona promocji

FAQ

Regulamin zwrot 200

272 Odpowiedzi
wNorbert
Journeyman
Opcje
już wiem mam się zalogować na starym i nowym telefonie na to samo konto
0 Like
abcdx
Navigator
Opcje
tak jest, to akurat jest konieczne. :smiling-face:
0 Like
Wojciech1234
Explorer
Opcje
czy logując się na starym telefonie zeby dostać +200 a dokładnie kod promocyjny, musi w nim być karta sim
0 Like
abcdx
Navigator
Opcje
nie. wystarczy ze jest on w zasiegu wifi. ale to juz jest warunkiem koniecznym. Telefon musi miec dostep do internetu, jesli nie karta SIM, to wifi. :smiling-face:
0 Like
Wojciech1234
Explorer
Opcje
udało mi się w końcu dostać kod na +200. infolinia nie pomogła. to co zrobilem
1. odinstalowałem aplikacje members na obu telefonach.
2. przelozylem sim do starego i zainstalowalem aplikację i się zarejestrowałem.
3. wtedy w końcu pojawił się baner i dostalem kod promocyjny.
4. potem przełożyłem sim do nowego i się zarejestrowałem, baner tez był do rejestracji na +200.
wydaje mi się ze istatna jest kolejność, na +200 trzeba zacząć od rejestracji na starym telefonie
0 Like
abcdx
Navigator
Opcje
oczywiscie ze tak, stary telefon musi byc zarejestrowany jako pierwszy. samo odinstalowanie nie kasuje urzadzenia z listy urzadzen na koncie samsung, wiec nie ma to znaczenia. niemniej, ciesze sie ze sie udalo.
0 Like
Wojciech1234
Explorer
Opcje
dzięki za pomoc
0 Like
abcdx
Navigator
Opcje
nie ma za co. Pozdrawiam.
0 Like
Dabal
Student
Opcje
po kolejnym telefonie do Smolar wreszcie udało się uzyskać kod. Dzwońcie do skutku. Powodzenia
0 Like
abcdx
Navigator
Opcje
Super, ciesze sie, ze sie udalo. Czy mozesz tutaj podac numer do nich? zapewne wielu sie przyda, choc mam wrazenie ze te promocje beda keszcze dobrze weryfikowane przez izbe celna. Smierdzi mi to z daleka, ostatnio...wiele rzeczy idzie w zla strone w Samsung polska. 😞
0 Like