Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odbierz słuchawki Galaxy Buds Pro przy zakupie telefonu z serii Galaxy S21

(Temat utworzony: 06-04-2021 01:52 PM)
10806 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

OleksiiA_3-1617742362388.jpeg

Samsung wystartował z nową promocją, w której możecie odebrać bezpłatne słuchawki Galaxy Buds Pro przy zakupie jednego z modeli Galaxy S21. Wystarczy kupić telefon w terminie promocji u partnera handlowego, a następnie wypełnić formularz w aplikacji Samsung Members. Szczegóły przystąpienia do promocji oraz odebrania prezentu znajdziecie poniżej.

Jak odebrać prezent?

1. Wybierz i kup swój Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21+ 5G albo Galaxy S21 5G w dniach od 05.04.2021 do 25.04.2021 r. u partnerów handlowych.
  2. Aktywuj swoje urządzenie z aktywną polską kartą SIM do 28.04.2021 r. Następnie zaloguj się do aplikacji Samsung Members na swoim nowym smartfonie.
  3. Wypełnij poprawnie formularz zgłoszeniowy do promocji dostępny po zalogowaniu do aplikacji Samsung Members na Twoim nowym urządzeniu do 30.04.2021 r. Załącz dowód zakupu.
  4. Po pozytywnej weryfikacji zgłoszenia, w ciągu 14 dni roboczych wyślemy do Ciebie słuchawki Galaxy Buds Pro.

Ważne informacje:

• Promocja trwa od 05.04.2021 do 25.04.2021 r. puIa nagród ograniczona. Szczegóły w regulaminie. Lista partnerów handlowych w regulaminie.
  • Promocja nie łączy się z promocją Zwrot na konto Buds Pro + TIDAL Premium na 6 miesięcy w dniach 05.04.2021-11.04.2021 r.

Przydatne odnośniki:

144 Odpowiedzi
witek321
Journeyman
Opcje
Cześć, czy wam też brak formularza w samsung members dla zgłoszenia zakupu s21 w celu odebrania gratisowych słuchawek buds pro?

Pssotnik84
Explorer
Opcje
Pisz do nich maila ja miałem tak z zwrotem środków i ręcznie mi uruchomili baner
witek321
Journeyman
Opcje
Dzięki!
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@witek321 Skontaktuj się w tej sprawie z organizatorem promocji, adres znajdziesz w regulaminie. 

Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Zależy kiedy kupiłeś :winking-face: ja dzisiaj kupiłem w Mediaexpert i pojawiło mi się jakieś 30min po uruchomieniu telefonu. Ważne jest żebyś miał włożona kartę SIM do niego. Przyda się też aktualizacja Samsung members
0 Like
witek321
Journeyman
Opcje
Dziękuję, aktualizacja rozwiązała problem. Zgłoszone!
witek321
Journeyman
Opcje
Dziękuję, aktualizacja rozwiązała problem. Zgłoszone!
0 Like
Doduś
Student
Opcje
Witam dzisiaj doszedł do mnie samsung s21 ultra, zarejestrowałam tel.ale nie otrzymałam kodu na słuchawki, gdzie można to zgłosić?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Doduś  Witam

Jak Odebrać PrezentJak Odebrać Prezent

Oprócz tego wszystkie szczegóły są podane w regulaminie promocji.

Doduś
Student
Opcje
Ok robiłam krok po kroku po czym otrzymałam iż produkt został zarejestrowany oraz wyrejestrowany 🤷‍♀️
0 Like