Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odbierz słuchawki Galaxy Buds Pro przy zakupie telefonu z serii Galaxy S21

(Temat utworzony: 06-04-2021 01:52 PM)
10802 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

OleksiiA_3-1617742362388.jpeg

Samsung wystartował z nową promocją, w której możecie odebrać bezpłatne słuchawki Galaxy Buds Pro przy zakupie jednego z modeli Galaxy S21. Wystarczy kupić telefon w terminie promocji u partnera handlowego, a następnie wypełnić formularz w aplikacji Samsung Members. Szczegóły przystąpienia do promocji oraz odebrania prezentu znajdziecie poniżej.

Jak odebrać prezent?

1. Wybierz i kup swój Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21+ 5G albo Galaxy S21 5G w dniach od 05.04.2021 do 25.04.2021 r. u partnerów handlowych.
  2. Aktywuj swoje urządzenie z aktywną polską kartą SIM do 28.04.2021 r. Następnie zaloguj się do aplikacji Samsung Members na swoim nowym smartfonie.
  3. Wypełnij poprawnie formularz zgłoszeniowy do promocji dostępny po zalogowaniu do aplikacji Samsung Members na Twoim nowym urządzeniu do 30.04.2021 r. Załącz dowód zakupu.
  4. Po pozytywnej weryfikacji zgłoszenia, w ciągu 14 dni roboczych wyślemy do Ciebie słuchawki Galaxy Buds Pro.

Ważne informacje:

• Promocja trwa od 05.04.2021 do 25.04.2021 r. puIa nagród ograniczona. Szczegóły w regulaminie. Lista partnerów handlowych w regulaminie.
  • Promocja nie łączy się z promocją Zwrot na konto Buds Pro + TIDAL Premium na 6 miesięcy w dniach 05.04.2021-11.04.2021 r.

Przydatne odnośniki:

144 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Dodałbym tylko informacje, że przed zadaniem pytania na forum, najlepiej przeczytać ze zrozumieniem stronę promocji i jej regulamin.  Właśnie w tych dwóch miejscach znajdują się najczęściej odpowiedzi, na często pojawiąjące się na forum pytania. 

DonKaryna
Pioneer
Opcje
Ta promka to jakiś żart z ich strony dzwonica do promotora usłyszałem że mogę zgłoszenie reklamacyjne zlozyc w sprawie promocji
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DonKaryna, na czym polega problem? Jeżeli organizator przekazał informację, że warto byłoby zgłosić reklamację to warto to zrobić.

DonKaryna
Pioneer
Opcje
I co to da jesli samsung jako firma zleje takie zgłoszenie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Reklamacje należy zgłaszać do firmy Smolar. Namiary znajdziesz w regulaminie promocji. Nie wysyłając reklamacji stracisz najprawdopodobniej możliwość skorzystania z promocji. W dalszym ciągu nie napisałeś w czym problem więc ciężko cokolwiek więcej doradzić.

0 Like
DonKaryna
Pioneer
Opcje
Problem polega w tym ze zamawiałem fona jeszcze podczas 1 promocji ze słuchawkami i firma samsung nie poinformowała mnie w żaden sposób ze nie jest model dany dostepny przez co nie mogłem wziasc udziału na sluchawki a teraz wypierają się regulaminem a firma Smolar chce reklamacyjnego zgłoszenia ale Pani która ze mną rozmawiała nie dala gwarancji ze bd pozytywnie rozpatrzone ze względu ze regulamin jest sztywny
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W tym wątku rozmawiamy o najnowszej promocji, która wystartowała wczoraj. Na przyszłość warto skorzystać z wyszukiwarki żeby dopisać się w odpowiednim wątku. Odnośnie Twojego problemu to jeżeli dobrze rozumiem to model telefonu, który zakupiłeś nie kwalifikował się do wzięcia udziału w promocji. W takim wypadku nic więcej nie wymyślimy na forum. Przed przystąpieniem do promocji warto zapoznać się z regulaminem, w którym znajdują się wszystkie niezbędne informacje.

DonKaryna
Pioneer
Opcje
Otóż kwalifikował się ale firma samsung zlala mnie podczas pierwszej promocji nie informując mnie nawet ze nie są w stanie dostarczyć na czas zamówionego modelu przezemnie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Z tego co się orientuję to były wysyłane wiadomości e-mail przez firmę Smolar informujące o opóźnieniach w wysyłkach. Sporo osób na forum potwierdziło otrzymanie takiej wiadomości. Zachęcam do zgłoszenia reklamacji do organizatora promocji ponieważ na forum nie będziemy w stanie udzielić dalszej pomocy.