Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Kup smartfon z serii Galaxy S23 i otrzymaj do 700 zł zwrotu na przedpłaconej karcie Visa w Portfelu Google

(Temat utworzony: 16-05-2023 10:42 PM)
12587 Wyświetlenia
andrzej12
Journeyman
Opcje

Zakupiłem telefon s23 ultra kilka dni temu i jeszcze nie otrzymałem kodu zwrot 700zl coś muszę zrobić żeby otrzymać kod ?

Przejdź do rozwiązania
334 Odpowiedzi
Gofer321
Apprentice
Opcje
A masz może do nich numer?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Gofer321, złóż pisemną reklamację na adres zwrotS23@smolar.pl.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@jarek34la@Gofer321, rozumiem, że banery wam zniknęły po 14 dniach wyświetlania? Jeśli tak, to w ciągu 24 godzin (czasami do 48 godzin) powinien pojawić się ten docelowy z kodem. Jeśli tak się nie stanie, piszcie na adres, który podał @mirudo24.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Gofer321
Apprentice
Opcje
No właśnie niczego nie było. Napisałem dopiero teraz bo zapomniałem tego zrobić przez weekend. Zresztą nikt by mi nie odpisał
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Gofer321, Organizator ma 14 dni na odpowiedź. Najważniejsze jest zgłosić reklamację w odpowiednim terminie.

Gofer321
Apprentice
Opcje
Tak wiem. Zobaczymy co odpiszą, bo dopiero dziś napisałem do nich
Members_YwOnVB1
First Poster
Opcje

6 czerwca zakupiłem 2 telefony Samsung Galaxy S23+ i Samsung Galaxy S23Ultra. W dniu zakupu zarejestrowałem je według instrukcji w aplikacji Samsung Members. Sprawdzałem codziennie aplikację, dzwoniłem na infolinię samsunga ale kod do zwrotu nie pojawił się w aplikacji. w niedzielę asystent na infolinii podał mi adres email zwrots23@smolar.pl w celu napisania reklamacji, ale nie otrzymałem do tej pory odpowiedzi.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_YwOnVB1, organizator ma aż 14 dni na odpowiedź na reklamację. Z reguły odpowiada wcześniej. Trzeba cierpliwie zaczekać na odpowiedź.

Murianza
First Poster
Opcje
Nie dział kod promocyjny wyskakuje komunikat że jest błędny albo został wykorzystany. Jak to ogarnąć? 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W takim wypadku skontaktuj się z organizatorem promocji. Reklamację możesz zgłosić wysyłając wiadomość na adres: zwrotS23@smolar.pl