Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Kup smartfon z serii Galaxy S23 i otrzymaj do 700 zł zwrotu na przedpłaconej karcie Visa w Portfelu Google

(Temat utworzony: 16-05-2023 10:42 PM)
12588 Wyświetlenia
andrzej12
Journeyman
Opcje

Zakupiłem telefon s23 ultra kilka dni temu i jeszcze nie otrzymałem kodu zwrot 700zl coś muszę zrobić żeby otrzymać kod ?

Przejdź do rozwiązania
334 Odpowiedzi
Koosky
Student
Opcje
Mam dokładnie taką samą sytuację. Baner "gratulujemy zakupu, twój kod pojawi się w ciągu 14 dni" był widoczny przez 13 dni od aktywacji poczym znikł. Obecnie drugi dzień nie mam ani wcześniejszego baneru ani baneru z kodem. Co w takiej sytuacji? Trzeba cierpliwie czekać czy gdzieś pisać?
0 Like
Dosiulka
First Poster
Opcje
Ja również nie otrzymałam banneru promocyjnego. Poproszę.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Koosky@Dosiulka, dokładnie jestem w tej samej sytuacji. Wczoraj pierwotny banner zniknął i dzisiaj powinien pojawić się nowy z kodem aktywacyjnym. Zaczekam do końca dnia. Jeżeli się nie pojawi to trzeba będzie napisać reklamację do organizatora promocji na adres: zwrotS23@smolar.pl

Pozostałe informacje dotyczące promocji znajdują się na stronie:
https://www.samsung.com/pl/campaign/zwrot-na-karte/

Pierwotny banner:
20230630_092140.jpg

kaciucha
Explorer
Opcje

Dokładnie ten sam problem. Dajcie znać czy coś się u was zmieniło. Ja planuje dzis pisać reklamacje. To chyba jakiś żart zeby robic promocje a potem prosić się o swoje !

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@kaciucha, rozumiem, że zniknął pierwotny baner, a ten docelowy z kodem się nie pojawił?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

kaciucha
Explorer
Opcje

Dokładnie

0 Like
Marceloo78
Journeyman
Opcje
Witam, ja już czekam 17 dzień i nie mam żadnego baneru. Kontaktowałem się ze Smolarem, napisali ze będzie widoczny 2 dni temu wieczorem i dalej nic.... Może ktoś pomoże??
0 Like
Marceloo78
Journeyman
Opcje
W tym problem, że teraz już nawet na maila nie odpisują... Trochę to jest żenujące, że nie wywiązują się ze swojego regulaminu konkursu. A może pozew zbiorowy..?😃
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marceloo78, w regulaminie znajduje się zapis dotyczący terminu odpowiedzi:

Organizator rozpatrzy i udzieli odpowiedzi na reklamację na papierze lub innym trwałym nośniku w terminie 14 dni od dnia jej otrzymania.

kaciucha
Explorer
Opcje

Poważnie?  Robicie promocje, ludzie kupują telefony za niemałe pieniądze, potem nie wywiązujecie się z terminów bądź regulaminu i jeszcze Pan ich broni?  Najpierw czekanie 14 (okres zwrotu), potem trzeba składać reklamacje, na które mają kolejne 14 dni. W razie jak będzie pozytywna to kolejne 21 dni. 

Mogliście odrazu zrobić baner może kiedyś Ci oddamy.

Gratulacje podejścia do klienta. Zrobiłam sobie prezent na urodziny i mam samsunga pierwszy raz od ok 10 lat. Z takim podejściem już nic u was nie kupię