Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kod rabatowy 3% na pozostawione zamówienie w koszyku.

(Temat utworzony: 11-02-2023 08:10 PM)
1104 Wyświetlenia
XYZ007
First Poster
Opcje
Cześć, mam problem z uzyskaniem kodu rabatowego za pozostawienie zamówienia w koszyku. Dodawałem różne modele od s23 po s23u, przechodziłem do zamówienia, wyboru sposobu dostawy, płatności i nic. Mam wyrażone wszystkie zgody marketingowe itd. Jest ktoś w stanie podać swój niewykorzystany kod? Miłej soboty 
Chodzi o kod rabatowy 3% 🧅 
0 Like
4 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@XYZ007, kodów rabatowych nie wolno udostępniać osobom trzecim, możesz natomiast skontaktować się w poniedziałek z obsługą sklepu — pomogą: https://www.samsung.com/pl/support/contact/#contactinfo

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Aras1313
Helping Hand
Opcje
Mam pytanie zakupiłem 2 telefony i posiadam 2 takie kody czy mogę wykorzystać oba w jednym zamówieniu?20230222_124354_1000006904_1677066238.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Aras1313, raczej się nie połączą, bo to ten sam rodzaj kodu. Ale możesz zrobić taki trick i sprawdzić, dodaj produkt do koszyka, wpisz jeden, a później drugi kod i je po kolei zastosuj, ale nie przechodź do metody płatności, jeśli zadziałają, to już wiesz, że się łączą, jeśli nie, to znaczy, że się nie połączą. Nadal będą aktywne i możliwe do wykorzystania, jeśli nie przejdziesz do metody płatności, więc uważaj, żeby nie kliknąć dalej.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Aras1313
Helping Hand
Opcje
Dzięki sprawdze to na spokojnie jak nabija mi się punkty rewards za zakup tel :smiling-face:
0 Like