Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kod promocyjny odkup

(Temat utworzony: 20-11-2022 09:29 PM)
6085 Wyświetlenia
Gekoniasty
Apprentice
Opcje
Hej, gdzie znajdę kod wymagany do odkupu starego urządzenia?
62 Odpowiedzi
Kwazimir
Student
Opcje
Kupiłem nowy telefon TYLKO dlatego że była ta promocja w innym wypadku powinienem mieć możliwość zwrotu towaru nawet kiedy minął termin zwrotu bo zostałem wprowadzony w błąd. Ale nadal mam nadzieję na rozwiązanie sytuacji. Maila pisałem jeszcze jutro będę dzwonił, ale z tego co czytam to może być ciężko
0 Like
086372861
Journeyman
Opcje
4 kontakty z infolinią sklepu. Niezliczone konsultacje infolinii że agencja Smolar ale sprawa ani drgnie. Z reszta jak poczytałem to ag Smolar t b słaby pkt tej układanki. Jestem trochę zdzwonimy wcześniej korzystałem. Z promocji cashback i wszystko płynnie działało a tutaj bez efektu...
0 Like
Divyababu
First Poster
Opcje
Hello guys,
With the promotional offer,I am trying to sell a phone through samsung site (in poland)
There is a option to fill promocode in the form.
I am unable to find any promo code generator in samsung members app. The last date for the promotion is 4th Dec. So I need to do this a bit earlier.
Can someone help me with this ?

Thank you.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Divyababu, hi there! Make sure you have this one ON: Samsung Members > 3 dots right top corner > Settings > Get news and special offers. Next step is to do a call with polish SIM card for at list 5 minutes. Then restart your phone and wait for a couple of hours. The banner with the code needed will show up in Samsung Members app at Benefits section.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

marys
Journeyman
Opcje
Po setnym wypisywaniu formularza nadal nie udało mi się zarejestrować formularza odkup. Kontaktowałam się z organizatorem promocji, po półtora tygodnia dostałam odpowiedź, że jutro (26 listopad) moje urządzenie zostanie dodane. Do dnia dzisiejszego nie udało się zarejestrować formularza, ponieważ wyświetla się błąd w numerze IMEI nowego urządzenia. Zaraz koniec promocji a ja od 3 tygodni walczę i nikt mi nie chce pomóc.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@marys, podbij do mnie na priv, podaj numer IMEI, który chcesz zarejestrować, model urządzenia, adres mailowy, który podajesz w formularzu/z którego kontaktowałaś się z organizatorem, imię i nazwisko. Postaram się pomóc.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

086372861
Journeyman
Opcje
Hej Ho Ho Ho ! Czy komuś wogole udało się skorzystać z promocji odkup w obecnej edycji?? Czy udało się wypełnić skutecznie formularz? Czy komuś ktoś pomógł z błędem w formularzu "brak urządzenia na magazynie" ? Będę wdzięczny za odpowiedź.
0 Like
Qcza
First Poster
Opcje
A u mnie nie ma,ktoś wie czemu?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Qcza, czego dokładnie nie masz?

Witaj na Forum Samsung!

JerryKrosno
First Poster
Opcje
Mi w końcu się udało - pisałem reklamację do e-maila i po kilku dniach pojawił mi się kupon. Przy wprowadzaniu nie przyjmowało mi nowego nr IMAI telefonu. Po ponownej reklamacji dodali mój e-mail. Ile teraz musi minąć czasu do wypłaty środków?
0 Like