Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Z Fold6, Z Flip6, S24Ultra, S24+, S24 w zestawie z Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm BT Czarny

(Temat utworzony: 15-11-2024 11:59 PM)
950 Wyświetlenia
dzimi23
First Poster
Opcje

Brawo za to jak potraktowaliście ludzi którzy kupili galaxy s24 kilka dni temu i nie łapią się na promocję zegarka gratis ,nigdy więcej nie zakupie produktów od waszej firmy

Smiechowy
Apprentice
Opcje
Support organizatora odpisał mi, że nie bierze s24 ultra nie bierze udziału w promocji, na co w odpowiedzi załączyłem zrzut ekranu. Może biorą pod uwagę inną akcję.1732272961058.jpg1732272961076.jpg1732272961095.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Smiechowy, już powinno być dobrze, za niedługo dostaniesz odpowiedź.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Smiechowy
Apprentice
Opcje
Jak do tej pory nic się nie zmieniło, nie dostałem nowej wiadomości od obsługi akcji, formularz się wciąż nie pojawia 😞
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Smiechowy, musisz cierpliwie poczekać, na pewno odpiszą.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Smiechowy
Apprentice
Opcje
Aktualizacja - organizator pozwolił mi wysłać dane potrzebne do zgłoszenia poprzez maila. Mam nadzieję, że zostanie to wzięte pod uwagę. Czy jest jakieś info, czy nagrody są jeszcze dostępne?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Smiechowy, informacje o puli nagród posiada wyłącznie Organizator. Jeśli wszystko wyślesz poprawnie, to nie powinno być żadnego problemu.

Witaj na Forum Samsung!

Dawid0
Journeyman
Opcje
Witam, 
Dlaczego w aplikacji members nie mogę znaleźć formularza do promocji z galaxy watch 6 przy zakupie telefonu galaxy s24? 
0 Like
magik0194
First Poster
Opcje
Też tego nie widzę
0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Ctrl+v
Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Wylogujcie się i zalogujcie na konto Samsung w aplikacji Samsung Members. Następnie uruchomcie ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktujcie się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie.
Warto spróbować wykonać połączenie (5min) używając polskiej sieci

Przeczytaj regulamin bo ta promocja skończyła się wczoraj
0 Like
Dawid0
Journeyman
Opcje
Tak skończyła się, ale zgłoszenia dłużej można składać. Dzięki spróbuje tak zrobić :winking-face:
0 Like