Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Tab A9 oraz Tab A9+ z dedykowanym etui Book Cover z limitem 2980 nagród

(Temat utworzony: 21-11-2024 05:43 PM)
1029 Wyświetlenia
Michuxxx
Student
Opcje

Witam. Kupiłem Tab A9 plus. W korzyściach mam mieć baner z formularzem do darmowego etui. Niestety nic mie mam. Tablet uruchomiłem 3 dni temu. Nie ma slotu sim więc tylko WiFi. Mam baner z regulaminem i poradnikiem ale prowadzi mnie do zakupu w Samsung shop. Ktoś wie ile trwa wygenerowanie takiego banera z formularzem.

18 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@niziouek, Powinieneś dostać na maila informację o samym fakcie wysłania formularza. Weryfikacja danych odbywa się w ciągu 14 dni i jeśli coś będzie nie tak, to organizator powiadomi Cię o tym mailowo.

Members_bG8qOuc
First Poster
Opcje

Też mam problem. Teoretycznie mam odsyłacz do formularza. Tyle że pojawia się komunikat: "BUSINESSRULES. Niewłaściwy kraj. Sprawdź ustawienia konta Samsung Account. (PL)"

Tablet kupiłem w Polsce za złotówki, zarejestrowałem w Polsce, adres mam w Polsce więc czego jeszcze chcecie?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
Szaszlyk17
Apprentice
Opcje
Kupiłem tabA9+ i zarejestrowałem 13.11.2024 aby otrzymać etui book cover i do dnia dzisiejszego niemam żadnej odpowiedzi. Czy ktoś może brał udział w tej promocji i coś wie na ten temat lub otrzymał to etui?
Pozdrawiam
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Po prawnej weryfikacji etui powinno dotrzeć do Pana w ciągu 30dni
Szaszlyk17
Apprentice
Opcje
W e-mailu była informacja ze w ciągu 14 dni roboczych będzie informacja o weryfikacji pozytywnej lub nie
0 Like
MagdaWroc
First Poster
Opcje
Dzień dobry, gdzie znajdę banner z ta reklama. Kupiłam tablet i chciałabym skorzystać z tej orferty
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szaszlyk17, Skontaktuj się mailowo z organizatorem promocji i dopytaj na jakim etapie jest Twoje zgłoszenie. Adres znajdziesz w regulaminie promocji.

@MagdaWroc, Baner znajdziesz w aplikacji Samsung Members w zakładce Korzyści pod warunkiem, że spełniasz wymagania promocji i po około 24 godzinach od aktywacji urządzenia.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Musi się Pani zarejestrować w SM, wtedy pojawi się baner do wypełnienia. Po poprawnej weryfikacji otrzyma Pani etui w ciągu 30 dni.