Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak zakladki korzysci w Samsung Members

(Temat utworzony: 01-11-2017 11:24 AM)
6889 Wyświetlenia
maland
First Poster
Opcje

Witam.

Mam problem. W mojej aplikacji (mam najświeższa wersje) Samsung Members nie ma zakładki Korzyści (Benefits). Przez to nie mogę skorzystać z żadnej promocji. 😞

Telefon Samsung Galaxy S8+.

Pozdrawiam 

0 Like
21 Odpowiedzi
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć maland

Witaj w Społeczności Samsung.

Spróbuj przeinstalować aplikację, jeżeli to nie pomoże załącz screen z informacjami o aplikacji (lewy panel boczny > Ustawienia > Samsung Members – informacje).

Pozwali to lepiej określić przyczynę Twojego problemu.

0 Like
maland
First Poster
Opcje

Witam. Załączam  screen.Screenshot_20171108-192454.png

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje
zięki za screena. Przesłałem Ci prywatną wiadomość. Odpisz proszę jeśli znajdziesz chwilę.

0 Like
fajny_nick
First Poster
Opcje

Witam,

Mam podobny problem, na moim S7 Edge mam tą zakładkę, a na nowo zakupionym A5 2017 brakuje - co powinienem zrobić?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Sprawdź czy zadziała czyszczenie danych i cache aplikacji lub wykonaj ponowną instalację aplikacji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć fajny_nick

Spróbuj jeszcze włożyć na chwilę do telefonu inną kartę SIM.

Rozwiązanie jest nietypowe ale już pomogło kilku osobom.

0 Like
pajet
Apprentice
Opcje

Witam, ja też co dopiero kupiłam Galaxy S7 Edge i mogę odebrać 200zł. Cóż, niestety na początku nie było zakładki "KORZYŚCI", no to odinstalowałem aktualizację apki i zainstalowałam z powrotem.  Teraz w ogóle się nie włącza, tylko mieli cały czas napis "PROSZĘ CZEKAĆ". Kaput. Co robić w takiej sytuacji ? Nic nie dają inne zabiegi, typu wyłączenie i włączenie telefonu, wyciąganie i wkładanie karty SIM.

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć pajet

Spróbuj wykonać następujące czynności:

• Wejdź w Ustawienia > Aplikacje > Samsung Members
  • Wymuś zatrzymanie
  • Wybierz Menu (3 kropki w prawym górnym rogu) > Odinstaluj wszystkie aktualizacje
  • Pamięć domyślna > Wyczyść dane
  • Zrestartuj telefon
  • Włącz Samsung Members

Aplikacja powinna się uruchomić. Jeśli zakładka Korzyści nie będzie dostępna od razu, wyłącz telefon, wyjmij na chwilę kartę, uruchom ponownie telefon. Powinno być OK.

Daj znać jak poszło.

0 Like
Danielsznycer
First Poster
Opcje

Witam. Mam ten sam problem. Galaxy s8. Uruchamiam Samsung members i nie ma ikonki korzyści. Co mogę jeszcze zrobić? Kontaktowałem się z Samsung online przez chat kazali mi odinstalować aplikacje i zainstalować nic nie pomoglo. Korzystalem też z wskazuwek na internecie i dalej nic. Pozdrawiam 

0 Like