Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Zakup ładowarki 25W do Galaxy A52

(Temat utworzony: 23-04-2022 09:45 AM)
2635 Wyświetlenia
TomaszH_
Pioneer
Opcje
Dzień dobry. 
Czy ładowarka EP-TA800XWEGWW będzie ładować z maksymalna moca 25W telefon Galaxy A52 4G? Z tego co widzę ta ładowarka jest starszym modelem z 2019 roku i stąd to pytanie. 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak ładowarka posiada superszybkie ładowanie w tym przypadku 25w. Będzie ładować z powyższą mocą.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

34 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak ładowarka posiada superszybkie ładowanie w tym przypadku 25w. Będzie ładować z powyższą mocą.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

MarcellGalaxer
Pathfinder
Opcje
Witam, skoro mój A52 obsługuje ładowanie 25W, to chciałbym dokupić do niego taką ładowarkę, oryginalną od Samsunga ale w internecie natknąłem się na wiele różnych ładowarek. Czy może ktoś kupował taką ładowarkę i mógłby mi doradzić? Dziękuję za pomoc. 
Kapix000
Apprentice
Opcje
W RTVEUROADG tam powinna być taka oryginalna ładowarka za 60zł
TomaszH_
Pioneer
Opcje
W Amazon.pl masz za 49,90 zł ładowarkę EP-TA800XWEGWW. Sprzedaż i wysyłka przez Amazon więc to oryginał.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MarcellGalaxer  Dla twojego telefonu ładowarka EP-TA800NBEGEU bez kabla z 75.00 zł w X_KOM lub EP-TA800XBEGWW z kablem za 85.00zł.

@Kapix000  W EURO AGD nie ma takiej ładowarki za 60 zł chyba że 15W.

LUKE123
Helping Hand
Opcje
Sprawdź sobie jaka będzie różnica między ładowaniem z mocą 15w a 25w
Bo jak będzie taka "zabawna" jak przy S22 i 25w a 45w to nie warto dopłacać
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
Ja do S21 Ultra kupiłem ładowarkę 25w w RTV euro AGD wraz z kablem. Ja ogólnie polecam superszybkie ładowanie jest naprawdę przydatne. Co do sklepów to radzę kupować od partnerów handlowych samsunga np. X-Kom lub RTV euro AGD
Doti1983
Helping Hand
Opcje
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Witam, chciałem odnowić temat. I mam pytanie jak można ładować ten telefon 25W jak w telefonie nie ma podanego takiego napięcia jest tylko 5V i 9V a nie ma nic o 11V . Czy nie oznacza to że można ten telefon ładować ladowarka maks 15W ?

I tak dla przykładu jeżeli urządzenie można ładować 15W ladowarka to muszę mieć dwie 15 i 25 czy mozna podłączyć tą 25W do urządzenia które nie wspiera ? Czy będzie pobierało sobie mniej energi, czy może urządzenie by się w ogóle nie ładowało, czy się zepsuło by moze ? Jak to jest z tym wszystkim?
0 Like