Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds 2 - brak bassu przy wyłączonym ANC

(Temat utworzony: 25-11-2022 11:00 AM)
341 Wyświetlenia
janullo789
Apprentice
Opcje
Cześć,  czy Wasze budsy 2 też mają taki problem że przy wyłączonym ANC brzmią dużo gorzej? Dźwięk jest znacznie bardziej płytki, bassu nie ma prawie wcale. Natomiast przy włączonym ANC wszystko brzmi ok.
0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@janullo789  Cześć

próbowałeś skorzystać z korektora do ustawiania dźwięku w aplikacji Galaxy Wearable i tam zmieniać natężenie basem?

janullo789
Apprentice
Opcje
Tak, wiadomo na ustawieniach które podbiją bass jest więcej bassu, ale mimo to odnoszę wrażenie że na wyłączonym korektorze przy włączonym anc, jest więcej bassu niż przy włączonym korektorze bassowym przy wyłączonym anc
0 Like
Mateunatek
Navigator
Opcje
Witam mam taki teraz problem ze moje słuchawki straciły bas i nie grają tak samo jak wczoraj czy ktoś wie dlaczego tak się stało i co mam zrobić ?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Mateunatek Nie rozmawiałeś przypadkowo przez Messengera wcześniej? Ta aplikacja ma obecnie błąd, który psuje jakość odtwarzanej przez Bluetooth muzyki. Zrestartuj po prostu telefon na razie - sprawdź, czy to pomoże.

Mateunatek
Navigator
Opcje
Właśnie nie rozmawiałem przez messengera to mam poprostu telefon zrestartować i dziękuję za odpowiedź
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Mateunatek Na razie próbuj restartować telefon. Jak to nie pomoże, to zresetuj jeszcze same słuchawki:

Galaxy Wearable > Ustawienia słuchawek > Ogólne > Zeruj.

Slawek23
Troubleshooter
Opcje
@Mateunatek próbowałeś może zmieniać ustawienia korektora w "Jakość dźwięku i efekty"?
0 Like
kantek
Pathfinder
Opcje
Na moich Buds2 pro bas i soprany są wyłącznie w trybach redukcji szumu i dźwięk otoczenia. Resety itp nie pomogły
0 Like