Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ukradziono mi słuchawki. Galaxy Buds Pro

(Temat utworzony: 04-07-2022 10:31 AM)
1568 Wyświetlenia
jakubdev
First Poster
Opcje

Hej,

Ukradziono mi słuchawki, lecz usługa Smartthings Finds nie działa na moim telefonie oraz nigdy nie dodałem ich do mojego konta. Mam dowód zakupu z sieci RTV oraz pudełko zawierające wszystkie numery seryjne. Na pudełku jest wiele kodów QR, ale przez to że nie mam tej aplikacji to nigdzie nie mogę ich zeskanować, a nie jest kompletnie jasne ,który qr odpowiada za słuchawki.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@krisq  dokładnie,  jest tak jak piszesz 🙂

jakubdev
First Poster
Opcje

Czytaj pierw posty potem  się wypowiadaj... Mądra głowo. 

0 Like
Misia50
Apprentice
Opcje
Nota bene ja nie potrafię dodać swoich Budsów do SmartThings :winking-face: mam telefon zegarek i słuchawki Huawei ale samsungów nie potrafię dodać 😄 jakieś sugestie ?
0 Like
MariuszF
Pathfinder
Opcje

Zgodnie ze specyfikacją urządzenia, produkt nie posiada funkcji GPS, i bez połączenia z telefonem słuchawek nie da się zlokalizować.

adiza
First Poster
Opcje
Cześć ludzie,
Niedawno ktoś mi zawinął Galaxy Buds 2 pro. Mam je podłączone do smart things i Wearable, i widziałam gdzie (ten ktoś) je otwierał. Pytanie brzmi czy te słuchawki mogą być używane jeśli nie są sparowane z pierwotnym (moim) telefonem? Można je przywrócić do ustawień fabrycznych?
0 Like
AdamZF
Voyager
Opcje
Cześć!

Słuchawek bez problemu można używać z innymi urządzeniami. Zdalnie nic nie jesteś w stanie zrobić oprócz podejrzenia ich lokalizacji, o ile ktoś z Samsungiem w kieszeni będzie przechodził obok.
0 Like
Radee
Explorer
Opcje
Dokladnie. Niestety wystarczy otwotzyc etui i nacisnac 2 sluchawki razem przez chwile i reset (prawdopodobnie wtedy wlasnie udostepnily lokalizaje, jak mniemam po raz ostatni)
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Lokalizacja ta będzie widoczna jeżeli inne urządzenie Galaxy je wykryje, najlepiej włączyć z góry tryb zgubione urządzenie. Tutaj możesz jedynie podejrzeć lokalizację i jeżeli się będzie ona powtarzać, to warto iść na policję zgłosić miejsce pobytu złodzieja.
0 Like
Radee
Explorer
Opcje
I docieramy do 2 sprawy. Nasza Policja... Eh....
0 Like
Radee
Explorer
Opcje
W zasadzie nr seryjny sie nie zmienia, wiec powinno to tak dzialac. Az z ciekawosci jutro sprawdze jak to wyglada ma przykladzie moich. Pozdrawiam i wspolczuje. Co prawda mam "gole" dwojki, ale i tak bym za nimi plakal.
0 Like