Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Połączenie wielu słuchawek do telefonu.

(Temat utworzony: 09-02-2022 12:53 PM)
22257 Wyświetlenia
Members_JisNPBs
First Poster
Opcje

Czy można połączyć dwie pary galaxy buds z telefonem Samsung i na raz używać je do odtwarzania dźwięku? Jeśli tak, to jak?

20 Odpowiedzi
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Powinno się dać jeżeli masz dual bluetooth w smartfonie
0 Like
Pawel1605
Voyager
Opcje
Witam @Members_JisNPBs, pierwsze słuchawki się podłącza do Galaxy Wearable, a drugie słuchawki po prostu, poprzez Bluetooth.
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Podłączasz dwie pary słuchawek przez BT, następnie z górnej listy wybierasz zaznaczoną przeze mnie opcję i dajesz ptaszka przy obydwu słuchawkach.Screenshot_20220209-200520_Samsung Members_5356_1644433520.jpgScreenshot_20220209-200352_Media and devices_5354_1644433744.jpg
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_JisNPBs  Witam 

Możemy skorzystać z opcji music share, znajdziemy to po  wejściu do ustawień Bluetooth lub rozwijając belkę powiadomień

Screenshot_20220209-205116_Media and devices.jpg

Screenshot_20220209-205126_Media and devices.jpg

Oscarman
First Poster
Opcje
Nie widzę takiej opcji po połączeniu. Czy to się tylko pojawia jak podlaczone sa conajmniej 2 urządzenia?
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Jeśli chcesz wysłać dźwięk do kilku urządzeń jednocześnie, musisz je najpierw sparować - to chyba oczywiste...
jaspis
First Poster
Opcje
Co jezeli mam podlaczone 2 urzadzenia do telefonu a mimo to nie moge zaznaczyc 2 sluchawek na raz?
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Nie spotkałem się z takim przypadkiem. Wg mnie słuchawki nie są połączone poprawnie.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@jaspis Telefon musi mieć funkcję Dual Audio, żeby można było mieć w jednym momencie aktywne dwa urządzenia bluetooth -  w tym wypadku słuchawki.

@theguildsman Nie wszystkie sprzęty mają funkcję Dual Audio. Zeszłoroczny A53 takiej funkcji nie ma.