Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Szum w słuchawce galaxy buds fe

(Temat utworzony: 15-01-2025 02:27 PM)
393 Wyświetlenia
marcin5342
Apprentice
Opcje
Dzień dobry. Posiadam słuchawki Samsung Galaxy Buds FE od niecalego miesiąca. Na początku bylem nimi zachwycony, ANC, tryb transparentny, rewelacja. Lecz od około tygodnia zauważyłem że lewa słuchawka po mniej więcej 20 minutach słuchania muzyki przy włączonym ANC zaczyna szumieć, nie jest to szum bardzo głośny ale zauważalny. Tak samo przy trybie dzięwku otoczenia, słucham muzyki 15-20 min i po zatrzymaniu jej słychać szum. Powtórzyłem proces w cichym miejscu i jest tak samo. Najciekawsze jest to że jak wyłączam tryb dzięku otoczenia bądź ANC to słuchawka przestaje szumieć. Czy jest takie sposób na naprawienie tego albo czy ktoś miał już taką sytuację?
5 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam proszę zresetować słuchawki przez aplikacje Wearable. Jeżeli to nie pomoże pozostaje oddać słuchawki do serwisu.
lxly
First Poster
Opcje
Dosłownie teraz tak mam, chyba trzeba iść do serwisu 😕
0 Like
Members_SG6QAmD
First Poster
Opcje

Problem ogólny. Chyba coś z aktualizacją. Mam kilka par w rodzinie i wszystkie mają ten sam efekt.

mrtk5555
First Poster
Opcje
Od miesiąca mam słuchawki, od chyba 3 dni szum
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@mrtk5555 Zresetuj słuchawki w aplikacji Wearable, a jeśli to nie pomoże rozładuj je do 0 i naładuj ponownie do 100%. Jeśli to nie przyniesie rezultatu, to konieczna będzie diagnostyka w serwisie.