Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy s22 plus szkło hartowane

(Temat utworzony: 11-08-2022 04:39 PM)
2910 Wyświetlenia
Lotta1986
Apprentice
Opcje

Cześć, mam Samsunga Galaxy s22 plus i chciałabym dokupić do niego ochronę na ekran. Zależy mi na ochronie wyświetlacza na wypadek upadku, oraz bardzo ważne żeby szkło/folia współpracowały z czytnikiem linii papilarnych. Mam już szkło hartowane 3mk ale niestety czytnik linii papilarnych w zasadzie nie współpracuje, mimo ponownej konfiguracji i zwiększeniu czułości ekranu. Help :smiling-face:
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam
wahadlo
Pathfinder
Opcje
Miałem folie miałem szkło. Najważniejsze co zauważyłem to zresetować po każdej wymianie odciski palców.
jerrox
Voyager
Opcje
Też to zauważyłem że działa lepiej. Wcześniej miałem iPhone tam face id, działa miód ale tutaj ekran daje mega wrażenia nie do pobicia.
0 Like
Lotta1986
Apprentice
Opcje

Właśnie takie szkło mam i czytnik działa raz na 10 podejść, może przy montażu coś poszło nie tak. W każdym razie dzięki za pomoc :smiling-face:

0 Like
Lotta1986
Apprentice
Opcje

Tak zrobię, niech tylko to szkło które mam trochę się zużyje bo szkoda $$ i będę z nowym próbowała.

0 Like
jerrox
Voyager
Opcje
Ta folia hybrydowa ma ostre brzegi na rogach ? Mam taką z wozinsky i jest takie szorstkie na rogach przy gestach to przeszkadza
0 Like
Michal_Wu
Pathfinder
Opcje

Moi drodzy, a co powiecie o Folia ochronna na Samsung Galaxy S22 - 3mk 1UP screen protector 
montowana na specjalnym żelu montazowym?
Sprawdza się? Taki żel nie powchodzi gdzie nie trzeba?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Korzystałem przez jakiś czas z tej folii na Galaxy S22 Ultra. Dobrze przylegała i nie było żadnych problemów z montażem. Według producenta nadmiar żelu odparuje i jest bezpieczny dla telefonu.

Michal_Wu
Pathfinder
Opcje

Kupiłem w końcu S22 i wracam do tematu ochrony ekranu.
Zawsze mam telefony w Etui, pewnie kolejny raz kupię Led view cover, pod etui lepiej szkła (chyba nie są na całym ekranie) czy taka folia też może być?

0 Like
Michal_Wu
Pathfinder
Opcje

Dopytam też od razu: zabezpieczacie też obiektywy?

0 Like