Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Słuchawki Samsung Buds grają naprzemiennie

(Temat utworzony: 12-12-2024 07:21 PM)
187 Wyświetlenia
zeeek
Navigator
Opcje

Siema mam problem z moimi słuchawkami ponieważ obydwie słuchawki sa połączone ale gra albo jedna albo druga nie działają jednocześnie mimo to moge sterować panelem dotykowym na słuchawce która nie gra czy wie ktoś może co może być problemem ?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
zeeek
Navigator
Opcje
Joz znalazłem przyczynę ale dziękuję bardzo przyczyną był balans na słuchawakach miałem przesunięty maksymalnie do lewej

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć zresetuj słuchawki przez aplikacje Wearable.
zeeek
Navigator
Opcje
Próbowałem nie działa
0 Like
zeeek
Navigator
Opcje
Sprawa wygląda jeszcze śmiesznej po tym jak połączyłem się z innym telefonem nie samsung i graj obydwie haha
0 Like
zeeek
Navigator
Opcje
I co teraz mam zrobić mojego Samsung s24 wywalić do kosza i wziąść jakiegoś trupa hah
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim razie zresetuj ustawienia sieci WiFi i Bluetooth. Ustawienia --> Zarządzanie ogólne --> Resetowanie --> Resetuj ustawienia sieci WiFi i Bluetooth.
zeeek
Navigator
Opcje
Nadal nic
0 Like
zeeek
Navigator
Opcje
Nie ma więcej możliwości naprawy
0 Like
X_bocik
Pioneer
Opcje
Spróbuj przywrócić ustawienia słuczawet do ustawień fabrycznych. Odinstaluj galaxy wearble. Usuń je w zapamiętanych na bluetooth a następnie uruchom telefon ponownie i wgraj wszystko od początku
Rozwiązanie
zeeek
Navigator
Opcje
Joz znalazłem przyczynę ale dziękuję bardzo przyczyną był balans na słuchawakach miałem przesunięty maksymalnie do lewej