02-06-2022 12:27 AM
Witam. Przychodze z zapytaniem bo nie mam pojęcia już co robić a próbowałem wielu rzeczy.
Mianowicie kilka dni temu zgubiłem moją lewą słuchawke Galaxy Buds Live (tzw "fasolki") i niezauważywszy tego oddaliłem się od niej na sporą liczbę kilometrów
Po nocy zoriętowałem się że jej nie mam i postanowiłem ją poszukać, znalazłem i tyle szczęścia w nieszczęściu. W każdym razie wpakowałem do etui i zostawiłem tak dobe nie korzystając z żadnej ze słuchawek. Po dobie wyjąłem tą lewą i zauważyłem że nie działa. Nie łączy się, nie próbuje nawet wlączyć, nie wydaje żadnych charakterystycznych dźwięków. Etui nie widzi słuchawki w systemie a kiedy daje ją właśnie do etui to miga szybko czerwona dioda. Po wsadzeniu do ucha mam wrażenie jakby klikała. Zapomnienie słuchawek nie pomogło, tak samo jak ich reset ani próba połączenia z telefonem poprzez kabel
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
02-06-2022 06:53 AM
02-06-2022 06:53 AM
02-06-2022 12:56 PM
Jeszcze co najciekawsze, samsung wearable nie wykrywa tej słuchawki nawet jako rozładowana. Natomiast już Smart things find jak najbardziej i to dzięki niemu słuchawka została znaleziona co też mnie ciekawi : dlaczego jedno nie wykrywa ale drugie już tak ? Wychodziłoby na to, że nadal wysyła jakiś sygnał gdyż została wykryta poprzez inne urządenia Samsung
01-04-2023 09:46 PM
02-04-2023 05:58 PM
@LoXy, w takim razie pozostaje zgłosić się do najbliższego autoryzowanego punktu serwisowego: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/