Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z dex pad

(Temat utworzony: 18-10-2020 03:12 PM)
680 Wyświetlenia
Artur657
Journeyman
Opcje
Cześć mam problem z dex padem, ostatnio mam z nim troche problemów, zwalnia połączenie po wifi, normalnie mam prędkość 200-400 mb a po podłączeniu pod dex pad prędkość spada do 0.5 mb. 
Co więcej dex nie chce ladowac szybko telefonu, wyświetla się ładowanie za pomocą kabla, gdy laduje telefon za pomocą tej tegi samego kabla i ładowarki mam szybkie ładowanie 

Funcje dex działają normalnie, wysteietla sie wszystko na tv/ monitorze, była jakaś aktualizacja ostatnio? Mial ktoś podobne problemy?
16 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JacekL, próbowałeś podłączyć telefon do innego telewizora lub zewnętrznego wyświetlacza?

0 Like
JacekL
Pioneer
Opcje
Jak będę w domu to sprawdzę ale tak jak pisałem s10 działa bez problemu z dex pad a s23 ultra jak wyłączę aplikacje dex to obraz tzw. odbicie lustrzane jest ok telefon jest cały czas w dex pad a jak wyłączę aplikacje dex to znów jest nie ta rozdzielczość
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JacekL, czekamy zatem na informację. Możliwe, że ten konkretny model telewizora nie współpracuje z modelem S23.

0 Like
JacekL
Pioneer
Opcje
W piątek lub sobotę sprawdzę w domu
0 Like
JacekL
Pioneer
Opcje
W domu na 2 telewizorach Samsung działa idealnie jestem ciekaw czy działa na telewizorach innych firm ma ktoś jak to sprawdzić?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JacekL, czyli wygląda na to, że jest problem z kompatybilnością z tym telewizorem.

JacekL
Pioneer
Opcje
Na to wygląda ja mam tylko w domu telewizory Samsung a jestem ciekaw czy na innych jest wszystko ok
0 Like