Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PowerBank

(Temat utworzony: 07-05-2021 08:12 AM)
22023 Wyświetlenia
Morningstarrr
Apprentice
Opcje
Witam jaki PowerBank do Samsunga Galaxy S20 ? z góry Dziękuję 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Ja używam do Note 20 Ultra powerbank firmy Baseus 30000mah i daje rade działa superszybkie ładowanie i jeszcze ma wbudowane ładowanie bezprzewodowe z 15w.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

45 Odpowiedzi
Osk4r
Voyager
Opcje
Sam posiadam power bank marki samsung i jestem bardzo z niego zadowolony długo wytrzymuje i szybko ładuje, bardzo polecam👍👍

https://m.euro.com.pl/ladowarki-akumulatory-przenosne/samsung-wireless-battery-pack-25w-eb-u3300xj.b...
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
tmykrk
Voyager
Opcje
A ja używam jakiegoś z MediaMarkt z gniazdem 2A (ampery). Staruszek kilkuletni ale działa szybkie ładowanie z oryginalnym przewodem do telefonu. Jeżeli używam przewodu z przejściówka to już nie ale to raczej przewód niż PB.
Rozwiązanie
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Ja używam do Note 20 Ultra powerbank firmy Baseus 30000mah i daje rade działa superszybkie ładowanie i jeszcze ma wbudowane ładowanie bezprzewodowe z 15w.
Morningstarrr
Apprentice
Opcje
Mógłbyś podlinkować lub podać Model ?
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Ale możesz wpisać w allegro Baseus Powerbank wyskoczy tego sporo A mam bardzo dużo produktów tej firmy i mogę polecić Działają i są wykonane często lepiej niż te niby markowe jak samsung lg czy inne firmy produkty.
Morningstarrr
Apprentice
Opcje
Dzięki za pomoc skorzystam
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Mam od tej firmy Chyba z 8 przewodów usb c zwykłych takich do grania itp, odkurzacz samochodowy, ładowarki zwykłe samochodowe, powerbank ładowarki bezprzewodowe i jestem zadowolony wykonanie bardzo dobre z dobrych materiałów. No i przewody do ładowania wytrzymują bardzo dużo więcej czasu nie te Oryginalne samsunga.
0 Like