Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Potrzebuje waszej pomocy Galaxy Buds słuchawki

(Temat utworzony: 22-11-2019 09:37 PM)
8059 Wyświetlenia
Gregorczyk91
First Poster
Opcje

Witam piszę tutaj bo to chyba jedyna moja szansa. Przejdę do rzeczy.

Kupiłem na wycieczce Galaxy Buds (chińska dystrybucja) Mam telefon Note 9 kupionybw europie. Sluchawki dzialają lecz nie mogę ich sparować za pomocą Wearables. Na infolini powiedzieli mi że powinienem zdobyć Chiński odpowiednik Wearables (Nazywa się jakoś inaczej) -nie mogę wygooglowac zadnej pomocy na forach. Nie mogę korzystac z potencjalu słuchawek który daje aplikacja... Proszę pomóżcie mi internauci 😕 Bardzo dziękuję za kazdą rade bądź poszukiwany Soft Chińskiego Wearables.

96 Odpowiedzi
NISSMO
Student
Opcje
@PrzemekM za chwilę sprawdzę i napiszę czy się udało
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@NISSMO  Powinien świecić na zielono

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@NISSMO @PrzemekM jeżeli dioda w etui mruga na niebiesko to znak, że mamy do czynienia z podróbką!!!

W oryginalnych produktach Samsunga nie jest używany ten kolor w zainstalowanych LED-ach!

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szewcu72  Ok dzięki za informacje, wszystko jasne.

0 Like
tomek33wrocław
Explorer
Opcje
Ja mam to samo, znaczy diody mrugaja akurat na zielono i czerwono, jest ładowanie indukcyjne, po wyciagnieciu z etui wlaczaja sie, glos w skuchawce mowi po angielsku power off i power on, lacza sie przez bt, aplikacja konfiguruje sluchawki i jakby widzi je, sa wszystkie opcje, plomby samsung, made in vietnam by samsung itd, wszystko po angielsku, kilka wtraceń po chinsku , wszystko wyglada dobrze tylko wlasnie jak chce polaczyc z aplikacja nic sie nie dzieje. Czy to moga byc podrobki ?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @tomek33wrocław 

A gdzie zakupiłeś słuchawki? 

0 Like
tomek33wrocław
Explorer
Opcje
Allegro z chin
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Skontaktuj się z chatem Samsunga, aby sprawdzić czy słuchawki są oryginalne.

Chat z Samsungiem: https://www.samsung.com/pl/support/livechat/ 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tomek33wrocław, Wstaw kilka zdjęć pudełka oraz samych słuchawek, jeśli to nie problem. Oryginalne słuchawki raczej nie wydają angielskich komunikatów o włączeniu/wyłączeniu więc jest duża szansa, że Twoje słuchawki nie są oryginalne.

tomek33wrocław
Explorer
Opcje
No spoko tylko narazie nie moge bo nie mam ich przy sobie takze pozniej dodam, skontaktowalem sie tez z czatem samsung to pozniej podam numer seryjny i tez sprawdza
0 Like