Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odrzucona naprawa gwarancyjna

(Temat utworzony: 25-01-2024 07:32 PM)
996 Wyświetlenia
Members_lIKuScE
First Poster
Opcje

Jestem totalnie zniesmaczony i rozczarowany. Od lat jestem wierny marce. Kupuję głównie sprzęty Samsung: agd, rtv, wszystkie telefony w rodzinie, tablety, oryginalne akcesoria i przy pierwszej mojej reklamacji otrzymuję informację, że słuchawki buds nie będą naprawione na gwarancji bo reklamacja została odrzucona. Słuchawki nie działają, użytkowane zgodnie z instrukcją, nigdy nie upadły, nie zostały zamoczone i ....muszę kupić nowe. Schodzicie na psy. Jestem wściekły. Nigdy niczego nie reklamowałem i chyba dobrze lub miałem szczęście. Właśnie straciliście wiernego fana. Od lat prowadzę firmę IT i etyka oraz jakość była zawsze dla mnie najważniejsza. Musicie zdecydowanie popracować nad tym obszarem. Mała wartość, a duże rozczarowanie. Wstyd i amatorszczyzna. Nie pozdrawiam. Waldemar

5 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jaki był powód odrzucenia zgłoszenia reklamacyjnego?

Luckas1
Pioneer
Opcje
Niech zgadne: mechaniczne trwale zanieczyszczenie...?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jeśli nie zgadza się Pan z decyzją autoryzowanego punktu serwisowego, to istnieje możliwość odwołania się od decyzji.

Proszę jednak odpowiedzieć na pytanie kolegi @mirudo24, być może będziemy w stanie coś więcej powiedzieć
Kenas96
Pioneer
Opcje
Podpowiem - rękojmia. To samo miałem z słuchawkami 1000xm5 od Sony. Gwarancja nie zadziała, a dobrze napisana rękojmia już tak. Zwrot 100% zapłaconej kwoty.
0 Like
PrzemoPrzemek
First Poster
Opcje
Masz jakis wzor pisma? Z gory dziękuję za pomoc
0 Like