Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Fit3 brak mapy/lokalizacji

(Temat utworzony: poniedziałek)
70 Wyświetlenia
Emenens
Pioneer
Opcje

Witam, nie mogę nigdzie znaleźć opcji gdzie ustawić, aby podczas biegania czy roweru potem mieć pokazaną trasę. Jak wchodzę w bieganie to na górze mam ikonkę "pinu lokalizacji" i napis Nieużywana.

Dziś robiłem trening wywołując go z opaski, ale żadnych informacji o podglądzie trasy nie mam.
(oczywiście trenowałem z telefonem, więc dostep do GPS był)

Da się to ustawić??

0 Like
3 Odpowiedzi
PiotrCh
Expert
Opcje

@Emenens Zmień ustawienia dotyczące zużycia energii na Nieograniczone dla aplikacji Health na telefonie: Ustawienia -> Aplikacje -> Samsung Health -> Bateria. Dodatkowo możesz przydzielić tej aplikacji wszystkie dostępne uprawnienia w zakładce Ustawienia -> Aplikacje -> Samsung Health -> Uprawnienia.

Emenens
Pioneer
Opcje
Nadal, mam pokazane ze lokalizacja jest nieużywana. Ktoś może mi pokazać gdzie po treningu można zobaczyć mapę trasy? Może ja nie widzę tego w podsumowaniu poprostu. Aż nie chce mi się wieżyc że moja 5letnia opaska xiaomi ma taki feature a ta Samsunga nie ma....
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Emenens Mapę powinno dać się odczytać na telefonie w sekcji Treningi i pod konkretnym treningiem. Upewnij się, że na 100% aplikacja Samsung Health ma zezwolenia do lokalizacji.

A trening uruchamia Ci się automatycznie, czy Ty startujesz go ręcznie?