Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Buds2 Pro etui skrzypi i nie świecą się diody

(Temat utworzony: 19-01-2024 04:34 PM)
341 Wyświetlenia
Mati852
Pioneer
Opcje

Dzień dobry posiadam obecnie słuchawki galaxy buds 2 pro mam problem ponieważ moje etui podczas otwierania zaczęło "skrzypieć"? Nie wiem jak określić ten dźwięk ale jest on bardzo podobny do skrzypienia oprócz tego dwie diody przestały kompletnie świecić jedynie podczas ładowania dioda z przodu etui się świeci czy to jest wystarczający powód żeby oddać słuchawki na gwarancję?(słuchawki nie zostały upuszczone moja jedynie etui ma tylko lekkie ryski)

0 Like
7 Odpowiedzi
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Myślę, że jeśli chodzi o sam w sobie zawias, to tutaj jeszcze nie ma aż tak wielkich chyba powodów do obaw i jedyne co bym sprawdził To poruszanie (lekko oczywiście Bo nie wiem w jakim stanie jest zawias) zawiasu na boki i wtedy zobaczymy czy są jakieś większe przesłanki do obaw.

No, ale moim zdaniem tutaj to nic nie zmienia no bo jednak jest problem z tymi diodami, więc spróbowałbym zresetować słuchawki w etui i Jeśli to nie pomoże, to na gwarancję.

Myślę, że ten raz to raczej i tak nie pomoże, ale zawsze to powiedzmy już jest taka formalność nie przed tym zanim na gwarancję oddamy aby nie usłyszeć odpowiedzi, że może warto zresetować.
0 Like
Mati852
Pioneer
Opcje
Poruszyłem lekko zamknięciem i nie rusza się na boki się a diody nie działają nadal po zresetownaiu
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
To oddałbym na gwarancję bo ile z punktu widzenia jakiegoś konstrukcyjnego zawias przetrwa, tak też jeśli są problemy z diodami to bym oddał na gwarancję.
0 Like
Mati852
Pioneer
Opcje
W takimi wypadku czeka mnie wizyta do serwisu mam nadziej że przyjmą reklamcje
0 Like
Mati852
Pioneer
Opcje
Oprócz tego jak wkładam lewą sluchawke do ucha i przyciskam żeby ją bardziej wepchnąć do ucha zaczyna piszczeć(z prawą robię tak samo i nic się nie dzieje)
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
To akurat może wynikać z konstrukcji ucha i tego jak mocno ją Wpychasz bo być może dostaje się tam troszkę zbyt dużo wilgoci przy głośniku 🫤, ale to już akurat w serwisie powinni ocenić.
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
To powodzenia życzę Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po twojej myśli 😃.