Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Buds2 opóźnienie dźwięku

(Temat utworzony: 19-03-2022 05:14 PM)
683 Wyświetlenia
Members_hPp3F7L
First Poster
Opcje

Budsy podłączone do Lenovo Legion (lapotp), mają opóźnienie.

Nie chce mi się szukać jakichś skomplikowanych instrukcji, jest po protsu jakiś sterownik do tego czy nie ? 
Dodam że mam  Intel(R) Wireless -AC 9560

14 Odpowiedzi
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Rozłącz i spróbuj sparować od nowa czy będzie to samo bluetooth zawsze ma delikatne opóźnienie w stosunku do kabla😁😁
0 Like
qu8ex
Explorer
Opcje
Słuchawki bezprzewodowe zawsze będą miały opóźnienie
0 Like
bartiiii
Explorer
Opcje
Witajcie, ostatnio zamówiłem słuchawki Galaxy Buds 2, głównie do słuchania muzyki podczas spacerów czy do oglądania różnych filmów... i tu pojawia się problem, czy to normalne że film przeze mnie oglądany na YouTubie ma jakoś opóźnioną ścieżkę dźwiękową? jest to dość irytujący problem i niewiem co mam z tym zrobić, w samej aplikacji Galaxy Wearble też nie znalazłem ku temu rozwiązania...
0 Like
AdamZF
Voyager
Opcje
Cześć. Opóźnienia przy komunikacji bezprzewodowej występują zawsze, ale zazwyczaj są na tyle małe, że ich nie dostrzegamy. Problemy występują przy oglądaniu YT na telefonie Samsung, czy innych urządzeniach?
0 Like
bartiiii
Explorer
Opcje
Na telefonie Samsung
0 Like
AdamZF
Voyager
Opcje
Spróbuj przywrócić je do ustawień fabrycznych. W tym celu w aplikacj Galaxy Wearable przejdź do Ustawienia słuchawek->Resetuj. Pamiętaj, że po tym trzeba będzie je ponownie skonfigurować.
bartiiii
Explorer
Opcje
Tak zrobię, dzięki za pomoc, jeśli nic się nie zmieni to dam znać
bartiiii
Explorer
Opcje
Niestety nie za wiele to pomogło, opóźnienia nadal występują, właściwie źle to opisałem bo dla sprecyzowania gdy włączam film na YT (tyczy się też to innych platform) to owy film przez sekundę się zatrzymuje i dźwięk gra z jakimś przyspieszeniem? tak to nazwę... w każdym razie, co z tym zrobić jeśli już ten reset nie pomógł?
0 Like
AdamZF
Voyager
Opcje
W takim razie może być to spowodowane problemami bluetooth w samym telefonie. Jaki to model sprzętu? Czy z innymi słuchawkami bluetooth występuje ten sam problem?
0 Like