Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[Galaxy Buds+] Wskaźnik baterii jednej słuchawki.

(Temat utworzony: 17-02-2021 10:00 AM)
1587 Wyświetlenia
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ostatnio kupiłem Galaxy Buds+ i od zakupu ciągle pokazuje mi stan naładowania etui i chyba jednej słuchawki. Zauważyłem to, przez to, że słucham ciągle na jednej słuchawce. Podrzucę zrzut ekranu jak to wygląda.

112.jpg 

Zresetowałem je i dalej to sam, nawet odłożyłem je do etui na dłużej, myśląc że coś się zmieni.

A jak to wygląda u was?  

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Gdy w obu słuchawkach jest taki sam procent baterii lub chyba podobny to wtedy pokazuje razem, a gdy w słuchawkach jest znaczna różnica to wtedy pojawia się druga ikona baterii i wtedy pokazuje R, L i etui.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
Drd0
Helping Hand
Opcje
buds pro napewno pokazuje stan dwóch słuchawek jeżeli ich energia jest różna. jeżeli są naładowane w tym samym stopniu to pokazuje jeden stan.

clipboard_image_1613568976902.jpg

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Mi pomimo że jedna ma inny % naładowania to i tak wyświetla się jak na zdjęciu. 

0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
to musi sprawdzić ktoś kto używa buds+
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Gdy w obu słuchawkach jest taki sam procent baterii lub chyba podobny to wtedy pokazuje razem, a gdy w słuchawkach jest znaczna różnica to wtedy pojawia się druga ikona baterii i wtedy pokazuje R, L i etui.

Kuzuki
Student
Opcje
Dzis dostałem buds+ i była różnica poziomu baterii w obu słuchawkach, wiec pokazane były osobno, a jak się poziom wyrównał, to już jedna. Tak jak na zdjęciach.

Screenshot_20210222-154327_Galaxy Buds+.jpg

Screenshot_20210222-165942_Galaxy Buds+.jpg

Osk4r
Voyager
Opcje
Dziś zakupiłem słuchawki Galaxy buds plus i w aplikacji galaxy wearble jest pokazane naładowanie baterii każdej słuchawki i etui A, na wyskakującym okienku niema dwóch poziomów naładowania obu słuchawek tylko jest jedna ,ktoś wie czemu to tak sie dzieje? 

image

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Osk4r  Generalnie jeżeli jest identyczny poziom naładowania dwóch słuchawek, to pokazuje się jeden poziom naładowania. W przypadku dużej rozbieżności powinny pojawić się dwa.  

Osk4r
Voyager
Opcje
Dzięki😀