Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy buds pro problem

(Temat utworzony: 24-03-2021 08:38 AM)
3134 Wyświetlenia
Konrad772
Apprentice
Opcje
Witam mam 2 problemy ze słuchawkami użytkuje je z s10+ i mianowicie 1 problem totalnie nie działają funkcje dotykowe czasem się uda ale generalnie nie działa. 2 problem jak próbuje włączyć dźwięk otoczenia lub redukcję szumów pisze żeby wyłożyć co najmniej 1 słuchawkę co z tym można zrobić?
0 Like
93 Odpowiedzi
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Ja jestem użytkownikiem Galaxy buds 2 i wymienię plusy i minusy.

Plusy:

- dobry czas na baterii plus pudełko od ładowania, nie raz przy sporadycznym użytkowaniu mogłem sobie ładować je co jakież 3-4 dni. Przy częstszym już co 2.

- Dobrze leżą w uszach bo dokanałowe i realnie można je Nosić przez dłuższy okres czasu

- wykonanie pomimo tego, że jest z plastiku, to realnie jest dobre, nie raz słuchawki upadały z jakiś 2 metrów bądź były przygniatane podczas spania i wciąż wyglądają jak nowe i nie widzę żadnych śladów po tych zdarzeniach, więc jest solidnie

- aktywne usuwanie szumów jeżeli będziemy słuchać muzyki, to może się okazać bardzo przydatne bo np. Ja w aucie dzięki temu nie mam żadnych problemów z słuchaniem. Nawet nie słyszę chrapania wspolokatorow podczas nocnego słuchania podcastów, ani szumów i wiatrów, więc jest dobrze

- funkcję dotykowe są bardzo fajne, szczególnie kiedy chcesz przełączyć utwór na następny bądź cofnąć go. Podobnie jest z usuwaniem szumów, jak ktoś do mnie mówi, to klikam i przytrzymuje słuchawkę i od razu słyszę druga osobę, podobnie z muzyką, która mogę tak zastopować.

- Nie wypadają z uszu co jest sporym plusem w terenie

- ładowanie indukcyjne, które jest przydatne kiedy chce naładować słuchawki np. Z pomocą power banka indukcyjnego.

- cena bo to jakieś 599zł w RTV Euro AGD mnie wyszło

- bardzo dobra głośność, na ogół mi wystarczy poniżej połowy a na maxa może raz w życiu słuchałem bo to zbyt głośne dźwięki jednak dla moich uszu

Minusy:

- Brak certyfikatu IP68/69, który mają Galaxy buds 2 pro, więc w deszczu no nie są one zbyt dobre, bo już wtedy tam coś się lekko zakłóca, jedynie na lekkie kropelki będą dobre, ale nie na ulewy.

- aktywne usuwane szumów jest dobre, ale minimalnie słyszę ten dźwięk otoczenia kiedy słucham muzyki na połowie głośności

- o ile ten plastik jest dobry i wygodny i serio działa dobrze, tak też jakieś matowe wykonanie jak w 2 pro byłoby troszkę lepszym rozwiązaniem

Ja jako użytkownik buds 2 jestem bardzo zadowolony, mają wszystko co mieć powinny poza tym IP68, zaś buds 2 pro, to lekkie ulepszenie tych słuchawek. Ja bym lazł po buds 2, bo też ceny no w 2 pro, to 999zł w buds 2, to jakieś 599 i jednak no te 400zł różnicy, to sporo a jednak w 2 pro nie ma jakiś większych rewolucji, więc ja na spokojnie lazlbym po dwójki.
0 Like
Wojnixxx
Journeyman
Opcje
Cześć grupo w środę zostanę szczęśliwym posiadaczem słuchawek galaxy buds pro i stąd moje pytanie do posiadaczy tych słuchawek jak one grają i jak to wygląda z baterią co ile je trzeba ładować z góry dziękuję za informację pozdrawiam i życzę miłego dnia. 
0 Like
AdamZF
Voyager
Opcje
Buds Pro pierwszj generacji?
0 Like
Wojnixxx
Journeyman
Opcje
Tak ,ale jednak nie przemawiają do mnie te słuchawki ,wolę jbl nauszne dużo lepsze .
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Mocna zmiana zdania. Już pewność zakupu aż nagle zmiana na zupełnie innego typu
0 Like
Wojnixxx
Journeyman
Opcje
Nie wiem czemu ale jbl do mnie bardziej przemawia z z budsami to nie wiem jak by było dla tego zostaję przy jbl .Lecz będę w niedługim czasie kupował smartwatch od samsunga wybór padł na galaxy watch 4 classic i tu już decyzja przemyślana dokładnie
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Spoczko. Ja u siebie mam zestaw watch 4 classic i buds 2. Podobno w pro pierwszej generacji jest lepiej, ale dla mnie idealne, granie bez zarzutów, wyciszanie też, nawet sobie z nimi wielokrotnie spałem, ale też mam znajomego, który postanowił pójść po klasyczne nauszne słuchawki, jako że takie bardziej mu odpowiadały i no jest to pewna forma dla niego. Nie oszukujmy się, że takie budsy, to jest ryzyko, jeżeli całe życie siedzimy na innych, więc decyzja jak najbardziej zrozumiała. Może kiedyś jeszcze zdecydujesz się na budsy, a watch akurat może pomóc bo do niego też ma treningi można, więc furtka jest otwarta dzięki temu 😊
0 Like
Wojnixxx
Journeyman
Opcje
Właśnie o to w tym chodzi tak jak mówisz, galaxy watch 4 classic będzie dobrym wyborem jeśli chodzi o smartwach
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Wojnixxx  tak watch 4 nadal jest bardzo do rym wyborem 🙂

0 Like
RODIS
Explorer
Opcje
Tak... jestem posiadaczem i użytkownikiem obu wersji tych słuchawek ... czytałem wiele na forach o jednych i drugich ... użytkuje cały ekosystem począwszy od telefonu Galaxy S 22 ultra , tablet Galaxy TAB S7FE LTE i Galaxy Watch Clasic wifi .... I teraz trochę o wyglądzie choć to rzecz indywidualna ...jak dla mnie starsza wersja bardziej do gustu mi przypadła ale to moje subiektywne odczucie... choć ten mat w 2 PRO jest też całkiem ... jeśli chodzi o wkładanie słuchawek do etui to w pierwszej generacji magnes był silniejszy i szybko słuchawki znajdowały swoje miejsce , ci w 2 PRO jest czasami nie tak dokładne, kolejna rzecz to głośność ...wydaje mi się że pierwsza generacja grała ciut głośniej ... fakt panel sterowania jako widżet 2 ma bardziej rozbudowany i to jest fajne , nie trzeba błądzić po menu podstawowe funkcje dostępne ... NO I muszę przyznać że dopasowanie 2 PRO względem pierwszej generacji jest wzorowe ... tak powinno być od razu ...jedynka nie raz zdążyło się że wypadła z ucha gdzie przy 2 PRO ani razu mi się to nie zarzyło .... jeden minus dla dwójki to sprzężenie zwrotne mając słuchawki w uchu podczas gdy jedno z ucha tkwi na poduszce , w pierwszej generacji ani razu podczas 2 letniego korzystania to mi się nie zdążyło i to jak dla mnie mankament na minus ... podsumowując ...obie wersje są ok... A jak ktoś chce zacząć od tych słuchawek polecam na początek pierwszą wersję...BO cena stosunkowo mniejsza od najnowszej wersji .... 
0 Like