Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Etui powerbank

(Temat utworzony: 24-10-2022 10:06 PM)
423 Wyświetlenia
Kacpre
Pioneer
Opcje
Witam ,
Czy ktoś z tutaj obecnych korzysta z etui z powerbankiem do s21 ultra i może podzielić się opinia na temat takiego gadżetu. Jeśli macie i jesteście zadowoleni poprosił bym o link do oferty (;
0 Like
6 Odpowiedzi
J3drula
Voyager
Opcje
Nie używam osobiście, ale kolega ode mnie ma i sobie chwali, co prawda na S20, ale najważniejsze żeby ten powerbank nie był na całych plecach, tylko od dolnej linii obiektywów, wtedy jest najbardziej optymalny ażeby nie zasłonił pola widzenia. No i pogrubia fona, ale to jak kto woli, dostępność na jednym ładowaniu wychodzi mega zadowalająco. Tyle mogę Ci podpowiedzieć, sam się tym interesowałem, ale nie skorzystałem z tego produktu. 😉
0 Like
Kacpre
Pioneer
Opcje
Ten telefon już jest mega *****. Ale 10h na pełnym naładowaniu to trochę mało
0 Like
J3drula
Voyager
Opcje
Dlatego trzeba poczekać, aż trochę ogarną kwestię optymalizacji softu i będzie jeszcze lepiej. 😉
0 Like
Kacpre
Pioneer
Opcje
3 miesiace i nic 10 h z tego 2.5 h Sot
0 Like
J3drula
Voyager
Opcje
Ja z ładowania na ładowanie widzę różnicę, ładuje różnie, zwykłą, szybką, krótko, długo, w zależności od możliwości czasowych. Generalnie jak fon leży i nie odzywa się za często żeby komuś coś odpisać czy sięgnąć na dłużej do przeglądarki czy innego źródła wszelakiej informacji, to jest dobrze, w innych przypadkach bateria leci w oczach, ale już się do tego przyzwyczaiłem. 😉
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Powerbanki zwykle nie wyrabiają obciążenia telefonu , zbyt duży prąd musi być aby można było na ppwerbanku na pleckach pracować

Popatrz na ten wątek na forum
https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s20/wskaźnik-ładowania-co-chwila-przy-zasilaniu-z-p...
0 Like