Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds3 Pro słuchawki co parę minut rozłączają się na Google Meet

(Temat utworzony: 09-12-2024 09:54 PM)
220 Wyświetlenia
Psycholog92
Apprentice
Opcje

hej!

Podczas spotkań na Google Meet przez telefon, słuchawki co parę minut rozłączają się i po paru sekundach łączą. Znacie może rozwiązanie? Próbowałem resetu, przełączania uprawnień w aplikacji... Nic nie działa

0 Like
7 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć czy problem występuje również podczas odtwarzania multimediów przez inne aplikacje? Zresetuj ustawienia sieci WiFi i Bluetooth. Ustawienia --> Zarządzanie ogólne --> Resetowanie --> Resetuj ustawienia sieci WiFi i Bluetooth. Jeżeli to nie pomoże zresetuj słuchawki przez aplikacje Wearable.
Psycholog92
Apprentice
Opcje

Podczas odtwarzania multimediów przez inne apk nie występuje ten problem. Tylko Google Meet. Spróbowałem - zobaczymy jak podziała. Dzięki i dam znać!

Psycholog92
Apprentice
Opcje

Niestety nie pomogło...

0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Psycholog92 Wejdź w Ustawienia -> Aplikacje -> Meet -> 3 kropki w prawym, górnym rogu ekranu -> Odinstaluj aktualizacje. Przy ponownym uruchomieniu tej aplikacji pamiętaj o zezwoleniu jej na wszystkie uprawnienia.

Psycholog92
Apprentice
Opcje
Dzięki za odpowiedź. Próbowałem to zrobić, bo w ogóle myślałem, że odinstaluję Meet. I kiedy okazało się to niemożliwe, to odinstalowałem aktualizację, ale niestety dalej rozłącza mi bluetooth na 5 sek, po czym łączy znów... I to tylko w tej apce. .
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Psycholog92, czy dasz radę przetestować te słuchawki z aplikacją Meet na jakimś innym smartfonie? Pomoże nam to w ustaleniu, po stronie które z urządzeń szukać rozwiązania.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Psycholog92
Apprentice
Opcje
Racja.. dobry pomysł. Spróbuję 🙏