Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Buds2 nie odczytują powiadomień

(Temat utworzony: 16-03-2023 01:55 PM)
772 Wyświetlenia
Gregdmc
Navigator
Opcje

Słuchawki nie czytają powiadomień. Sparowane z S23ultra. Jakiś pomysł dlaczego? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Gregdmc
Navigator
Opcje
Ogarnąłem temat .Trzeba używać aplikacji samsunga do wiadomości i wtedy słuchawki czytają wiadomości.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
jredflow
Explorer
Opcje
Ustawienia --> Zarządzanie ogólne --> syntezator mowy.
Zainstaluj i włącz polski pakiet TTS
0 Like
Gregdmc
Navigator
Opcje
W ustawieniach mam syntezator mowy ustawiony na język polski.
0 Like
jredflow
Explorer
Opcje
Tutaj test działa, a przy powiadomieniach milczy? Bo jeśli tak, to pasuję 😋Screenshot_20230316_150627_Settings.jpg
Rozwiązanie
Gregdmc
Navigator
Opcje
Ogarnąłem temat .Trzeba używać aplikacji samsunga do wiadomości i wtedy słuchawki czytają wiadomości.
mitpio
Voyager
Opcje
Witajcie, zakupiłem dziś słuchawki po ustawieniu wszystkiego jakież było moje zdziwienie gdy zauważyłem że funkcja wykrywania głosu działa rewelacyjnie ( na poprzednich budsach pro nie działała😭😭😭)
Niestety moja radość trwała krótko 🥺 okazało się że po włączeniu funkcji odczytywania na głos powiadomień takowe tu nie działają .
Jeżeli ktoś może mi w tym problemie pomóc 🤔🙄👏👏👏👏👏( wszystko włączyłem tak jak na poprzednich ) 
0 Like
mitpio
Voyager
Opcje
Wydaje mi się że znalazłem rozwiązanie . Otóż miałem włączony mikrofon w acr i przez to wyłączony dost do bixby, po uaktywnieniu bixby powiadomienia wróciły do normy
0 Like
Darkness4
First Poster
Opcje
A jakiej dokładnie aplikacji używasz, bo ja nie mam w "Ustawieniach" "Zarządzania Ogólnego"
0 Like
Darkness4
First Poster
Opcje
Dobra ogarnąłem. Pozdrawiam
0 Like