Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds 3 pro szumią

(Temat utworzony: 11-03-2025 11:14 PM)
197 Wyświetlenia
jako03
Apprentice
Opcje
Zakupiłem słuchawki Buds3 pro i po włożeniu słuchawek do ucha słychać pulsujące szumienie, wcześniej miałem Buds2 pro i takiego czegoś nie było. Czym może być to spowodowane? Czy to wada egzemplaeza? Ma ktoś podobnie?
0 Like
8 Odpowiedzi
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Czy szum występuje przy włączonym czy wyłączonym ANC? Jeśli przy włączonym to gdy nic nie jest odtwarzanie to normalne jest że będzie słychać cichy jednolity szum. Jeśli jednak szum jest przy wyłączonym ANC to zresetuj słuchawki przez aplikacje Wearable.
0 Like
jako03
Apprentice
Opcje
Szumy słychać w obu przypadkach, resetowałem słuchawki i na poczatku było ok ale za chwilę szumy wróciły.
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
W moich słuchawkach nic takiego jak pulsacyjny szum nie występuje w żadnym trybie, owszem słychać jednolity szum ale przy włączonym trybie "Dźwięk otoczenia" i "Adaptacyjna redakcja szumów", przy trybach "Sterowanie hałasem wyłączone" i "Aktywne usuwanie szumów" szumienia nie słychać.
jako03
Apprentice
Opcje
Zauważyłem, że te szumy są bardziej jak delikatne uderzenia coś w rodzaju bicia serca i są slyszalne tylko po sparowaniu z telefonem, w przypadku połączenia np. z laptopem tematu nie ma.
0 Like
jako03
Apprentice
Opcje
Kolejne spostrzeżenie objawy są tylko na moim S25+, po sparowaniu z S24 żony wszystko jest ok. Ma ktoś jakiś pomysł?
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@jako03 Jeśli to telefon powoduje szumienie, a nie słuchawki, to zresetuj ustawienia Bluetooth: ustawienia -> zarządzanie ogólne -> resetowanie -> resetowanie ustawień Wi-Fi i Bluetooth. Poza tym sprawdź dostępność aktalizacji oprogramowania i zrób wipe cache partition:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

Tomiw16
First Poster
Opcje
U mnie tylko lewa słuchawka się podobnie zachowuje, takie jakby terkotanie o dużej częstotliwości. Resetowanie nie pomaga, prawa słuchawka działa prawidłowo.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Tomiw16, warto zgłosić się do najbliższego autoryzowanego punktu serwisowego celem diagnostyki słuchawek: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.