Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Brak tłumaczenia na żywo Buds 3 Pro

(Temat utworzony: 19-10-2024 07:56 AM)
309 Wyświetlenia
AmeliaK
Pioneer
Opcje
Od 13 sierpnia jestem posiadaczką Galaxy Buds 3 Pro i używam ich razem z Samsung Galaxy A52s 5g. Słuchawki mialy mieć tłumaczenie rozmów na żywo, początkowo myślałam, że opcja nie jest jeszcze dostępna w Polsce. Ale jakiś czas temu widziałam u innych osób jest ta funkcja dostępna, a u mnie nadal nie. Czy wie ktoś dlaczego i co powinnam zrobić aby ta opcja pojawiła się też u mnie?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To właśnie stuczna inteligencja AI pozwala Pani mieć taką funkcję, ale żeby mogła ona działać muszą posiadać te funkcje i słuchawki i telefon. To samo tyczy się samego telefonu jeśli nie będzie Pani miała funkcji AI w swoim telefonie, nie będzie możliwości korzystania z tłumaczenia na żywo.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tłumaczenie na Galaxy Buds 3 Pro jest możliwe, ale tylko z telefonami które posiadają AI jak seria S22,S23,czy S24, lub Fold 6 i ZFlip 6. Dodam ze funkcja tłumaczenia na żywo nie jest dopracowana i posiada wiele błędów, co może powodować więcej zamieszania niż pożytku.
AmeliaK
Pioneer
Opcje

W takim razie z przykrością stwierdzam, że pracownik Samsung mnie oszukał 😓

OleksiiA_0-1729499551188.png

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Na stronie specyfikacji słuchawek ma Pani wyszczególnione które modele obsługują te funkcje. Pracownik wprowadził Panią w błąd.1729320951271.jpg
AmeliaK
Pioneer
Opcje
Nie sądziłam, że podciągną to tłumaczenie rozmów na żywo pod AI. No ale cóż to cały Samsung, muszę się cieszyć tym co mam i że póki co słuchawki działają.
0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To właśnie stuczna inteligencja AI pozwala Pani mieć taką funkcję, ale żeby mogła ona działać muszą posiadać te funkcje i słuchawki i telefon. To samo tyczy się samego telefonu jeśli nie będzie Pani miała funkcji AI w swoim telefonie, nie będzie możliwości korzystania z tłumaczenia na żywo.