Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ładowarka indukcyjna

(Temat utworzony: 06-06-2022 02:35 PM)
804 Wyświetlenia
Members_nCWf3Sw
Student
Opcje

Witam.
Posiadam ładowarkę indukcyjną DUO model: EP-N6100 i dedykowaną do niej ładowarkę sieciową EP-TA300, która uległa uszkodzeniu w wyniku awarii przeciążenia sieci. Ładowarka EP-TA300 nie jest już dostępna w sprzedaży. Jaki więc zamiennik powinienem zakupić aby móc kontynuować użytkowanie wspomnianej wyżej ładowarki indukcyjnej?

0 Like
24 Odpowiedzi
Krzy72863
Pioneer
Opcje
Kup oryginalny kabel z kostką do ładowania
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_nCWf3Sw, Z oficjalnych adapterów tylko EP-TA300 będzie działać z ładowarką EP-N6100. Przed chwilą przetestowałem EP-TA800, EP-TA20, EP-T4510 i żadna z nich nie współpracuje z ładowarką Duo.

Members_nCWf3Sw
Student
Opcje

kamil40013 dziękuję za sprawdzenie 👍

A więc lipa. Wyprodukowali coś co działa tylko z ładowarką o nietypowym prądzie i zaprzestali dalszej jej produkcji pozostawiając klientów z problemem bez możliwości wsparcia...

Ładowarka EP-TA300, którą potrzebuje posiada prąd wyjściowy

OUTPUT: 12V/2,1A or 9V/1,67A or 5V/2,0A

krzysiek99
Journeyman
Opcje
Szukam ładowarki bezprzewodowej stojącej (coś ala stacja  dokująca) 2w1 (3w1) do S22 ultra i watch4. Ładowanie telefonu 15W. Chciałbym żeby zegarek na ładowarce był umieszczany na górze ładowarki nad telefonem a nie obok. Wszystkie modele jakie przeglądałem mają albo 10W albo zegarek umieszcza się z boku. Doradzi ktoś jakiś model?
0 Like
krzysiek99
Journeyman
Opcje
Ejj moderatorzy. Czemu przenieśliście moje pytanie jako odpowiedź do innego wątku i to nie na temat? Gość szuka zamiennika do swojej ładowarki indukcyjnej która nie spełnia moich założeń a dodatkowo nie ma jej już w sprzedaży. Jak to mówią nadgorliwość gorsza od faszyzmu.
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@krzysiek99 XD

Krzysiek, spokojnie, wdech i wydech. Już Ci tłumaczę jak to wygląda na forum, bo jeżeli jesteś z nami od 5 dni to możesz jeszcze nie widzieć jak to forum działa.

Przenieśliśmy Twoje pytanie do innego wątku, ponieważ również dotyczy ładowarki indukcyjnej. Nie mam pojęcia dlaczego uważasz, że Twoje pytanie ma być odpowiedzią, skoro jest wyraźnie pytaniem, na które pewnie niedługo pojawi się odpowiedź. Tak to tutaj działa - nie duplikujemy wątków, bo potem nie da się doszukać konkretnych odpowiedzi, jeśli sprawa dotyczy z grubsza tego samego, to pytanie zadajemy w istniejącym temacie. Przepraszam, ale muszę: czy to jest pierwsze forum, na którym zadajesz pytanie? ;]

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

krzysiek99
Journeyman
Opcje
Nie. To jest pierwsze forum na którym moje pytanie zostało scalone z innym pytaniem z tej samej kategorii (ladowarki) ale nie na temat. Co do tego pytanie/odpowiedz. Ten temat jest z czerwca. Jak przeglądam to forum na komputerze to moje pytanie zostało zakopane w starym temacie. Tutaj na telefonie klikam w wątek ładowarka indukcyjna i mam pytanie od nCWf3Sw odnośnie zamiennika, poniżej powiązane wpisy, i jeszcze niżej odpowiedzi to powyższego pytania. I na samym dole moje pytanie jako odpowiedź/komentarz. Jeśli to tutaj tak działa to dla mnie to jest chaos. Nadmienię ze z internetu korzystam od blisko 25lat, czasy irca i świetności for internetowych nie są mi obce jednak coś takiego jak tu widzę pierwszy raz. Może jestem już po prostu za stary na nowe dziwne i nielogiczne rzeczy jakich sporo w dzisiejszych czasach.
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Nie wiem co w tym nielogicznego, skoro mimo tego, że to stary temat, jest podbijany na samą górę tablicy, oraz wszyscy userzy (czyli m.in. całe nasze grono superuserów) zostają powiadomieni o nowym komentarzu w tablicy akcesoria w poście o ładowarkach indukcyjnych ¯\_(ツ)_/¯

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

krzysiek99
Journeyman
Opcje
Jakby tak było to ok. Proszę mi wytłumaczyć co robię źle albo czego nie rozumiem. Jestem w kategorii akcesoria, mam sortowanie po najnowszych, i ten temat do którego zostalo przeniesione moje pytanie jest 65 w kolejności, a nie jest na samej górze? To na telefonie. Na PC jest inaczej, jest mniej tematów ale dalej ten nie jest na górze. Przy sortowaniu po najnowszych tak powinno być przecież.
0 Like