Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

S21 fe nemá ai

(Téma vytvořeno: 14-06-2024 07:10 PM)
297 Zobrazení
Macaprasok
Journeyman
Možnosti
Proč s21 fe nemá žádný ai věci? Klasická s21 má třeba circle to search ale fe nemá. Mají stejnej android, je to skoro stejnej telefon tak proč tam nedát ai. Proč samsung... proč.
0 Like
8 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Macaprasok
pravděpodobně to bude hardwarem. Původně neměla Galaxy AI vůbec přijít na řadu S21, ale přišlo alespoň Circle to search. Ale na levnejší S21Fe už nikoliv.

0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vas ,máte pravdu.Už ked seria-21 nemôže mať funkcie AI,iba,, Circle to search",a S-21 Fe nemá ani to a hardwérovo sú rovnaké,je to škoda.Ale možno to napravia aktualizaciou softveru.🤔,dúfam.Sú tam len dáke optimalizované vylepšenia fotiek a videí a to je s UI 6.1. asi všetko.🖐
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, je to rozhodnutí výrobce. S21 FE má sice méně ram (6 GB), než měla klasická S21 (8 GB), ale jelikož Circle to search je (zatím) vlastně jen Google Lens, funkci by asi zvládla. Na druhou stranu nikdo z nás neví, co vše je v plánu pod tuto funkci dát, tak se klidně mohl výrobce rozhodnout, že ram by v budoucnu nemusela stačit. Ale spíš myslím, že už FE ignoroval, protože i ta plnohodnotná S21 byla trochu nad původní odhady.
0 Like
Macaprasok
Journeyman
Možnosti
Jenom chci říct že si můžete koupit s21 fe se 8gb ram ale to určitě víte ale stejnak se nic neudělá. Já mám 8gb ram a nic nemam. Ale když klasická s21 má stejně ram a možná má skoro všechno stejný tak proč. A když je circle to search jen google lens a skoro všechny telefony dokážou google lens tak proč to sem nepřidat. Ale třeba se něco v budoucnu změní... možná...
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Já měl zase Galaxy Tab S7+ a po dvou letech nedostal nový android. A paradoxně slabší S7 FE jej dostal. Politika Samsungu je někdy zarážející. Na druhou stranu nikde neslíbil, že všechny nové funkce dodá i starším modelům. Napsal jsem na toto téma takovou úvahu, kde se to snažím nějak pochopit a vysvětlit z druhé strany.
https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-a-společenská/podpora-produktů-v-časech-dobrých-i-zlých/...
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Ahoj, tak potěšující novinka, S21 FE dostává Circle to search se srpnovou aktualizací.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Super, díky za info.

0 Like
Macaprasok
Journeyman
Možnosti
Zrovna teď jsem se podíval na tenhle komentář a šel jsem do nastavení se podívat jestli ta aktualizace už je vydaná a první věc co vidim je circle to search.