Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Podpora ďalších jazykových balíkov pre prekladač Samsung

(Téma vytvořeno: 20-03-2024 08:33 AM)
2357 Zobrazení
b_igor
Student
Možnosti
Dobrý deň, 
Má niekto informáciu ohľadom dostupnosti ďalších jazykových balíkov pre prekladač Samsung, konkrétne slovenčinu? 
Mám Galaxy S24 s Android 14/OneUI 6.1 a prekladač zatiaľ obsahuje približne 10 jazykov. Predtým som mal Galaxy Note 9 a ten obsahoval aj jazykový balík pre slovenčinu.
Niekde som sa dočítal, že podpora pre ďalšie jazyky príde čoskoro, no takáto informácia mi veľa nehovorí. Z popisu jazykových balíkov vidím, že sa používajú aj na preklad reči. Uvítal by som, ak by slovenčina prišla hoc len s podporou prekladu textu a komplexnejší balík s plnou podporou by prišiel neskôr. 
Ďakujem 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AJelow
Helping Hand
Možnosti
Vsetky info tu su neoficialne. Slovencinou hovori na svete velmi malo ludi. Priority zial su ine jazyky s vacsou penetraciou. To sa tyka funkcie live translator vramci Galaxy AI. Bezny slovnik si urcite viete stiahnut aj v slovencine😊

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
12 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,pri uvedený modelov série-24,sa na fóre preberalo dané téma ohĺadne Live Translatora,myslim že tam niekto spomenul II.polovicu roka 2024,zatiaĺ je podpora pre 13 jazykov.🤔
b_igor
Student
Možnosti
Ďakujem. Aj takáto informácia mi stačí 👍
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
👍🖐,ak by bolo nieco nové ohladom Live Translatora dám Vám vedieť 🖐
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Oficiálne informácie nemáme, ale na akcii pred predstavovaním modelov, ešte v januári, nám bolo s neurčitosťou povedané H2, alebo skôr Q4/2024. 

Bohužiaľ, ovtedy je ticho a žiadne ďalšie info nie je. Pevne však verím, že čeština i slovenčina nakoniec dorazia. Veď keď už je tam tá poľština... 😉

Řešení
AJelow
Helping Hand
Možnosti
Vsetky info tu su neoficialne. Slovencinou hovori na svete velmi malo ludi. Priority zial su ine jazyky s vacsou penetraciou. To sa tyka funkcie live translator vramci Galaxy AI. Bezny slovnik si urcite viete stiahnut aj v slovencine😊
0 Like
Gabrielius67
Voyager
Možnosti
Čo som počul tak augus,september
0 Like
Altar
Explorer
Možnosti
Ja by som sa nečudoval keby toto Kocúrkovo úplne vynechali
0 Like
Peter2309
Apprentice
Možnosti
Doteraz mi fungoval preklad textov na obrazovke prostredníctvom S-PEN do slovenčiny, z internetu fotiek, proste všade, no včera som urobil aktualizáciu a slovenčina odtiaľ vypadla, čo ma veľmi mrzí, používal som to odkedy som mal Note 8.
OrimKeCureM
First Poster
Možnosti
Presne tak. Aj na Note 10+ to cez S -Pen fachčilo. Na SG Note 24 ultra to nie je 😞