Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunguje mi hlasova odpoved gemini live

(Téma vytvořeno: 08-02-2025 05:23 PM)
495 Zobrazení
martix221
First Poster
Možnosti

Nefunguje mi hlas v gemini live odpoved je iba v texte a haló nejde čo stým môže byť S24ultra

0 Like
16 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @martix221 

pravděpodobně to bude tím, že Váš model zatím nemá Gemini v  takovém rozsahu jako nové modely řady S25. Na starší modely by měly další funkce přibýt v budoucnu formou aktualizace.

OXO37
Hotshot
Možnosti
Na S23 právě teď funguje normálně a svižně. Zkuste kliknout na vaše logo vpravo nahoře a projít nastavení.1739037732594.jpg
martix221
First Poster
Možnosti
Skúšal som už všetko aj znova prejsť nastavenia od začiatku mne to príde ako keby mi neprehrávalo zvuk aplikácie aj povolenia som skontroloval
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
I ostatní, co mám povoleno je funkční. Maily, dokumenty, poznámky, kalendář, navigace, SMS.
OXO37
Hotshot
Možnosti
Máte povolené "Chytré funkce Google Workspace"? Nastavíte je přes Gmail -> hamburger vlevo nahoře -> Nastavení -> kliknout na používaný účet -> Chytré funkce Google Workspace -> a tam je to popsáno
Pak si nezapomeňte zapnout nebo vypnout "Doplňky" v nastavení Gemini
Pak chvíli trvá, než se nastavení projeví.
martix221
First Poster
Možnosti
Skontroloval som a áno mam
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Na mé S24U, kterou už nemám k dispozici to také nešlo a když jsem se na to před prodejem telefonu ptal, bylo mi odpovězeno čekat na aktualizaci Gemini.

ParkerPM
Helping Hand
Možnosti
Aj mne na s22plus ide. Normalne mi odpoveda
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
... a pokud stále nefunguje, musíte počkat. Teď už to je jen mezi mobilem a Googlem. Hlasový výstup nenastavíte, jen jazyk, kterým na Gemini budete mluvit.