Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

S10 - exista husa cu acumulator, care sa se incarce wireless?

(Subiect creat la: 20-04-2021 07:40 PM)
460 Vizualizări
Emillian
Helping Hand
Opțiuni

Salut! Aveți idee dacă exista o husa pentru S10 cu acumulator dar care se incarca wireless? Dacă nu, dacă știți o husa cu acumulator bună. Eu am găsit-o pe aceasta,ce părere aveți:https://catmobile.ro/huse-samsung-galaxy-s10/husa-cu-baterie-samsung-galaxy-s10-techsuit-power-pro-6...

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eficienta pe wireless este mai scazuta decat pe fir si in cazul in care ar exista cu incarcare wireless, nu ar tine la fel si nu s-ar incarca la fel de repede

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Pare ok. Dar stii ca o parere pertinenta o va avea doar utilizatorul ce poseda deja husa asta.. restul ne vom da cu parerea.. dar daca doar asta ai cerut .. pareri.. pare buna...Nu am detinut vreodata asa ceva.. dar din descriere.. pare ok
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Dacă te uiți la poze, se observa ca husa are o mufa de încărcare care intra în telefon pentru a-l incarca. Exista oare aceeași husa dar cu încărcare wireless ?
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu am vazut cu wireless.. dar daca exista, tot cu buton de incarcare iti trebuie.. sa nu stea telefonul mereu pe incarcare wireless.. tu consumi 1% .. bateria compenseaza imediat.. si telefonul tot timpul face asta ...
Parerea mea
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Tot cu buton, dar sa îl încarce wireless.
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eficienta pe wireless este mai scazuta decat pe fir si in cazul in care ar exista cu incarcare wireless, nu ar tine la fel si nu s-ar incarca la fel de repede

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc pentru sfat! Cred ca voi comanda husa de mai sus.
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
si o sa ai o căramida in buzunar dup.a
0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Nu ma interesează acest aspect.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Am folosit doar husa cu acumulator de la Mophie si au fost extrem de fiabile. Le recomand.

Nu stiu daca gasesti pentru S10 insa, dar merita sa cauti.

Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Nu am găsit pentru s10. Doar de la Samsung S8 plus în jos.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am cautat si eu dup.a ce ti-am scris.. ai dreptate. Nu imi dau seama de ce.

Si cea din link-ul  tau pare ok, oricum.

Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Da,și eu cred ca este ok. Cred ca îi voi da comanda în cele din urma. Mersi pentru sfatul de husa! Seara faina!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
+1 pt Mophie... Marca este foarte apreciata in special in US si Canada, stiu ca am avut o husa cu acumulator incorporat pt un iPhone vechi si era incredibila. Cred totusi ca nu prea gasesti usor asa ceva

0 Aprecieri