Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nu am toate functiile pe SmartTag2

(Subiect creat la: 26-10-2023 05:28 PM)
204 Vizualizări
dexyfv
Voyager
Opțiuni

Am un Samsung Galaxy SmartTag 2 de pe eMag care mi-a ajuns azi și nu știu de ce nu am acces la aceste funcții desi am auzit că sunt valabile pe SmartTag 2

image

10 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Despre ce functii vorbesti?

dexyfv
Voyager
Opțiuni
Am atașat acuma poza deoarece uitasem
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Păi, ce dispozitive Samsung ai care pot prelua funcția butonului SmarTag2? La ce vrei să conectezi SmartTag-ul?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
dexyfv
Voyager
Opțiuni
Am un samsung s21 fe, și dacă apăs pe butonul de pe smarttag 2 merge cu telefonul și tot
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu înțeleg ce vrei să spui. 

Există două lucruri separate:

1. Galaxy SmartTag2, adăugat în aplicația SmartThings, îl folosești ca să găsești locația dispozitivului;
  2. Butonul de pe Galaxy SmartTag2 poate fi folosit pentru a declanșa acțiuni pentru alte dispozitive Samsung pe care le ai adăugate în SmartThings. 

Ce anume vrei să se întâmple când apeși pe buton?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
dexyfv
Voyager
Opțiuni
Pai uitativa pe poza, 2 opțiuni nu pot sa le accesez, și asta vreau eu sa stiu, de ce nu le pot accesa
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

🙄

Ce dispozitive Samsung ai adăugat în SmartThings? Dacă nu ai niciun dispozitiv adăugat acolo de aceea nu-ți apare prima opțiune activă.

NU UITA!

dexyfv
Voyager
Opțiuni
Am înțeles acuma, mulțumesc frumos
dexyfv
Voyager
Opțiuni
Doar asta nu merge deși eu știu că ar trebuii sa meargă
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Poți controla televizorul de exempluScreenshot_20231029_103104_SmartThings.jpgScreenshot_20231029_102934_SmartThings.jpgScreenshot_20231029_102953_SmartThings.jpgScreenshot_20231029_103004_SmartThings.jpg
0 Aprecieri