Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Incarcator auto wireless

(Subiect creat la: 22-03-2022 10:29 AM)
223 Vizualizări
Leonard97
Voyager
Opțiuni
Vreau sa cumpăr un încărcător wireless cu prindere automata va las o poza de exemplu 

image

Și vreau sa cumpăr unul cu încărcare rapida și nu sunt sigur care este bun ca toate scrie pe ele încărcare rapida dar nu sunt , vreau sa cumpăr ceva care știu ca a fost încercat și merge bine dacă folosiți bineînțeles. 
7 Răspunsuri
Demmyx
Apprentice
Opțiuni
Salut, eu folosesc urmatorul, are fast charge si merge bine pe note 20 ultra
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Modelul folosit de tine stie 10W, Note 20 Ultra poate 15W...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Demmyx
Apprentice
Opțiuni
Atentie, daca il pui in aerisire sa opresti caldura pe calea pe care e prins. Daca se incinge se va opri incarcarea!
0 Aprecieri
Leonard97
Voyager
Opțiuni
Mulțumesc ! O sa il iau în considerare , aștept poate mai postează cineva sa fac o comparație oricum arata destul de bine , oricum am căldură oprita pe grila pe care sta telefonul
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu lua porcariile alea chinezesti... NICIUNULdintre ele. Se incalzeste si telefonul, se decupleaza constant de la incarcrea wireless, senzorii sunt de 2 lei si arata ca un chici din europa...daca vrei sa iti pui asa ceva in masina, alegerea ta.

Ia un kit bun, eu folosesc unul de la Huawei, caut un link si iti las mai jos, are incarcare de pana la 27W pe wireless acu.m vad ca au max 50W), telefonul meu stie oricum maxim 15W

https://consumer.huawei.com/en/accessories/supercharge-wireless-car-charger/

P. S. Amschimbat vreo 10 prostii de alea de diverse tipuri, modele si calitati, inclusiv Myria romanesti... TOATE sunt o porcarie odioasa si o sa regreti banii. Ia ceva de calitate daca vrei sa nu ai probleme

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Leonard97
Voyager
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns o sa țin cont 🍻