Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Incarcator wireless

(Subiect creat la: 11-06-2025 06:42 PM)
214 Vizualizări
Ciolt
Pathfinder
Opțiuni
Salutare! Ma gandesc sa imi cumpar un incarcator wireless pentru s25 ultraul meu. Aveti vreo sugestie ? 
19 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Unul de calitate ținând cont de telefon. 🙂

Eu recomand întotdeauna încărcătoarele producătorului dispozitivului (indiferent de marcă). Acestea sunt singurele proiectate și testate să funcționeze corect cu dispozitivul, mai ales în situații critice.

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Il poți lua acesta: https://www.samsung.com/ro/mobile-accessories/3in1-wireless-charger-black-gp-pwu024wiabw/
Bineînțeles dacă vrei să încarci mai multe dispozitive.

Aruncă un ochi și la acesta: https://www.samsung.com/ro/mobile-accessories/super-fast-wireless-charger-duo-dark-gray-ep-p5400bbeg...
Depinde de tine ce îți dorești.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Unul care stie Fast Charge la 15W. Nu te incurca cu modele MagSafe decat daca stii ce iei si le poti testa, nu iti vor functiona decat cu anumite huse ce activeaza in telefon modul Qi2

Ca si marci, poti lua Samsung evident dar daca vrei altceva poti cauta Anker, Ugreen, Spigen.

Repet...sa aiba incarcare wireless 15W normala nu Qi2

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Ciolt
Pathfinder
Opțiuni
Da, ma gandeam la cel single de la samsung care are si acel cooling fan
0 Aprecieri
Ciolt
Pathfinder
Opțiuni
Adica astaoZSOvHT3dr.jpg
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
E ok din ce stiu, eu personal nu il am dar pare jumatate din Duo si stie 15W

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Ciolt
Pathfinder
Opțiuni
Pai da, e cam acelasi cu duo, dar nu mi pot incarca ceasul cu el
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Pe acesta îl folosesc eu (cel mic pentru un telefon P2400) și îți pot spune că este perfect pentru birou. Pui telefonul ușor pe el, îl ridici ușor, nu ocupă spațiu și se integrează ușor în "peisaj".
Ca și performanțe, nu poți obține unele mai bune cu alt încărcător. Eventual mai slabe.
Eu îl folosesc cu un încărcător de 45W și un cablu de 1.8m (sunt prea mari să le folosesc la altceva 🤣 ), dar poți folosi orice încărcător de 25W pentru a alimenta pad-ul wireless, sau poți cumpăra unul cu încărcător și cablu incluse.
0 Aprecieri
Ciolt
Pathfinder
Opțiuni
Tot brickul de 45 de w si cablul de 1.8 le am si eu 🤣🤣🤣🤣 deci e perfect atunci
0 Aprecieri
GuleșCătălin
Navigator
Opțiuni
Caută de la Samsung sigur găsești .
Simionm
Voyager
Opțiuni
Eu am de la Samsung de 15 W, pentru S23. Îl încarc cu husa pe telefon, husă samsung.
0 Aprecieri
Ciolt
Pathfinder
Opțiuni
Cel single, nu?
0 Aprecieri
Simionm
Voyager
Opțiuni
Da S23 simplu, dar se poate utiliza la toate modelele. Incarca de la 20 la 80% in aproximativ 1 ora. Cu incarcatorul de 25 W de la Samsung in 36 minute.
Ciolt
Pathfinder
Opțiuni
Super
0 Aprecieri
Simionm
Voyager
Opțiuni
Capacitatea bateriei este de 3900 mAh (capacitate tipica) si 3785 mAh capacitate normală
0 Aprecieri
Ciolt
Pathfinder
Opțiuni
Pai la mine la s25 ultra e de 5000mah
0 Aprecieri
Simionm
Voyager
Opțiuni
Da, o să dureze puțin mai mult. Dar dacă îl pui la încărcat seara cred că nu are importanță durata. Noaptea îl încarc wireless, iar ziua cu încărcătorul normal.
Ciolt
Pathfinder
Opțiuni
Oricum tot cu max 15w wireless se incarca
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eu nu recomand încărcător wireless, se încinge ca naiba telefonul. Plus ca se încarcă și lent la 15W. Prefer încărcarea prin cablu.
0 Aprecieri