Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Conectare căști Airpods Pro

(Subiect creat la: 31-10-2022 06:35 PM)
1037 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Încerc să conectez o pereche de căști Airpods Pro la telefonul meu Samsung Galaxy S20 Ultra 5g și nu reușesc nicicum! Mă poate ajuta cineva cu un sfat ?!
21 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns! Am încercat după cum scrie în articol și nu a funcționat! Nu recunoaște căștile!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu le vede telefonul deloc? Sunt in mod imperechere castile? Baterie sigur au?

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Le-am pus la încărcare și mai încerc!
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ai reușit?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Proasta alegere la combinația asta. În cea mai buna varianta dăle și ia de la Samsung, în cea mai rea combinație scapi de Samsung și iei Apple. 😁👍
Antonia4
First Poster
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
irinammm
First Poster
Opțiuni
Nu le vede deloc.
Inisinte au funcționat pe dispozitiv
Da ,are becul verde aprins camd deschi carcasa.
Am rătăcit o casca prin casa,sa fie din cauza asta?
Im carcasa este doar una singura
0 Aprecieri
IonutzMarian
Pioneer
Opțiuni
Airpods Pro merg numai cu dispozitive Apple la Samsung nu prea merg iati Samsung Galaxy Buds Plus Sau Pro sau alte casti Wirless sau Blothoot
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca nu esti sigur de o informatie, te rog sa nu o dai mai departe... poate creea mai multa confuzie decat ar trebui.

Nu functioneaza la fel de bine ca si pe iOS, insa de functionat functioneaza.

IonutzMarian
Pioneer
Opțiuni
Stiu cea ce vb asa ca nu te baga peste mine Domnule nu vb aiurea si nu dau informatii proaste eu imi spun punctu de vedere si ceea ce sunt sigur
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai ai spus mai sus ca nu functioneaza decat cu dispozitive Apple, ceea ce este gresit.

0 Aprecieri
IonutzMarian
Pioneer
Opțiuni
Nu este gresit si ti se pare mai uitate pe net la tutoriale ce e facut pentru Apple merge numai cu Apple cei facut pentru Samsung merge numai cu Samsung
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

🙂 tocmai, m-am informat inainte sa dau raspuns omului. Castile functioneaza, insa nu la fel de bine cum o fac cu produse Apple.

Galaxy Buds PRO pe care le detin functioneaza si cu iPhone, spre exemplu.

0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns!
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Încarcă-le şi poate nu ar strica să le şi resetezi. Restart şi la smartphone înainte de pairing. Abia după resetarea căştilor şi restartul smartphone-ului să încerci din nou. Cât timp există un protocol de comunicare bluetooth suportat direct între două dispozitive chiar dacă sunt mărci diferite, ar trebui să reuşeşti să le faci pairing.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cum se resetează căștile Airpods Pro?
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Găseşti în mediul online procedura de resetare pentru Airpods Pro. Eu dețin căşti de la un alt producător. Dar am avut cândva o situație similară că nu le "vedea" smartphone-ul şi am rezolvat aşa.
Ar mai fi o metodă pe care să o încerci. Să utilizezi provizoriu o aplicație separată care vede dispozitivele bluetooth având o scanare şi un search mai bun. Am mai scris cândva despre asta, pur şi simplu foloseşti aplicația respectivă până vede dispozitivul, faci pairing şi ulterior o dezinstalezi. Dar căştile vor rămâne în lista de dispozitive asociate la nivel bluetooth cu smartphone-ul. Şi cu TV-urile mai sunt situații când nu sunt vizibile ca pairing căştile şi tot aşa rezolvi.
A71_2021
Voyager
Opțiuni
Le recomand numai cu produse Apple.
Se pierde mult din ce pot oferi dacă sunt folosite cu alte branduri.