Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Bluetooth pe doua boxe cu android 12

(Subiect creat la: 13-01-2022 07:39 PM)
397 Vizualizări
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Cum conectez doua boxe odată pe Bluetooth? Înainte de android 12 trageam în jos la notificări prin start things și selectam ambele boxe, acum doar comuta de pe una pe alta deși sunt conectat la ambele!!! Se face altfel pe Android 12 sau e un bug?
8 Răspunsuri
Doicapii
Pathfinder
Opțiuni
Activezi funcția music share Screenshot_20220113-193855_Samsung Members_65677_1642095535.png
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Sunt inapt :))
0 Aprecieri
Doicapii
Pathfinder
Opțiuni
Te asiguri ca ai Bluetooth.ul activat și ca ai selectate boxele în music share Screenshot_20220113-200115_Settings_65678_1642096996.png
0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Music share e pentru a conecta mai multe telefoane la aceeași boxă
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Nu reușesc nici asa!! Activez music share și mai departe?
0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Mie nu mi mergea nici înainte să am 2 dispozitive, nu folosesc Smart things dar tot îmi apare media și devices când trag de bara jos și de acolo cumutam între dispozitive
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Din câte am citit,  ceea ce îți dorești tu depinde de versiunea de Bluetooth suportată, pentru că Bluetooth v4.2 suportă doar conexiune unu la unu, până la 30 de metri, iar Bluetooth v5, pe de altă parte, extinde conexiunea la 120 de metri și îți permite să conectezi două dispozitive în același timp. 

Uite aici o soluție, vezi dacă ți se potrivește: https://gadgets.ndtv.com/how-to/features/how-to-connect-bluetooth-speakers-headphones-android-iphone...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Versiunea nea de Bluetooth e vs5 , înainte de android 12 mergea sa pun pe doua boxe sunetul iar acum, după upgrade pot doar comuta de pe una pe cealaltă chiar dacă în lista din Bluetooth apare ca fiind conectat la ambele boxe 🤔
0 Aprecieri