Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Adaptor USB-C/Jack 3.5 mm

(Subiect creat la: 14-12-2021 06:52 PM)
726 Vizualizări
profcosmin
Pioneer
Opțiuni
Îmi recomandați un adaptor USB-C/Jack 3.5 mm? Dețin un Galaxy S21 Ultra, iar cel de la Huawei pe care-l foloseam cu P30 Pro nu funcționează cu Samsung. 
Am găsit ceva, folosește cineva?
Sunt probleme de întrerupere?
8 Răspunsuri
gisit
Voyager
Opțiuni
Sfatul meu este sa te duci și în magazin sa îl vezi la fata locului și cei de acolo poate îți vor face și un test . Nu știu acum depinde dar depinde și de politica Franco @
0 Aprecieri
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Cel mai bine ar fi să achiziționezi unul original Samsung din magazinul lor, dedicat modelului tău, că e păcat de telefon....
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Salut!
Este perfect cel ales de tine, original SAMSUNG.
Practic ar funcționa şi alte adaptoare de la alți producători pentru că găseşti în mediul online suficiente opțiuni.
Cel original Samsung este însă singurul cu care ai 100% certitudinea funcționării corecte şi a compatibilității.
Este esențial acel DAC (Digital to analog converter) integrat în adaptor care oferă calitate audio superioară, având suport până la 24bit / 192kHz 100dB SNR.

Am personal două astfel de adaptoare (varianta black,nu white) pentru dispozitivele mele Samsung şi funcționează impecabil.
Contează desigur foarte mult şi calitatea fişierului audio care este redat,dar acest adaptor este oricum cea mai bună alegere.
Dacă nu ai neapărat pretenția să fie în varianta blister(ambalat,sigilat) îl poți lua bulk (neambalat), la un preț foarte bun de aici:
https://www.gsmnet.ro/accesorii-telefoane-tablete-cabluri-adaptori/adaptor-audio-usb-type-c-la-3-5-m...

Ar mai fi şi varianta cu ieşire auxiliară şi pentru jack şi pentru încărcare,ca acestea:
1. https://www.emag.ro/adaptor-spliter-mtp-type-c-to-audio-digital-3-5mm-type-c-alb-mtp20792/pd/DF6YLMM...
2. https://www.emag.ro/adaptor-usb-type-c-la-usb-type-c-jack-3-5-mm-baseus-l57-catl57-01/pd/DXFR96BBM/?...
Nu pot confirma nici calitatea nici compatibilitatea lor, însă le-am trecut aici strict ca opțiune de principiu(ca alternativă) pentru că este dual aux (cu două ieşiri) şi poate te ajută mai mult faptul că poți încărca dispozitivul şi utiliza căştile cu jack 3.5mm în acelaşi timp.
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, cel din linkul postat de la flanco, esti sigur ca are DAC?
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
🙂
Are,chiar site-ul oficial Samsung (pagina cu produsul) face trimitere către acel retailer.
Şi oricum este singurul model de adaptor usbC-jack 3.5mm oferit de Samsung.
Are DAC integrat,categoric.
Screenshot_20210818-222126_Samsung Internet.jpg
0 Aprecieri
profcosmin
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc frumos. Un răspuns complet.
Members_My79CmB
First Poster
Opțiuni

Foloseam telefonul pe sistemul audio al masinii la S8, care avea iesire analog Jack audio. Am incercat si cu S21 cu ajutorul unui adaptor hamma cu DAC dar nu mai functioneaza microfonul telefonului la cuplarea adaptorului.  Deci nu se poate folosi S21 pe sistemul audio al masinii in nici un fel, fara a adauga si un microfon extern???

0 Aprecieri
Members_XL7kQzP
First Poster
Opțiuni
Salutare, mi am luat un jack pentru audio usb c care il pun in mufa de incarcare, functioneaza cum trebuie, dar nu se aud apeluri, inregistrari filmari
0 Aprecieri