Támogatás

Open search

Note9 - Társ a mindennapokban - I. munka

Highlighted
Superuser I
Superuser I

                              20190119_112346.jpgI.Munka

 

   Tudjuk, hogy a Note9 szupererős, és az életünk minden területén megbízható társ, de mit is jelent ez?  A mostani posztban megvizsgáljuk, hogyan segíthet a Note9 a munka világában. 

       A Note9-ben található előretelepített appok közül a Microsoft alkalmazások mappában megtalálhatjuk a Word, Excel, Power Point és OneDrive appokat. Melyeket egy Microsoft fiókba  történő bejelentkezéssel teljes értékűen használhatunk. (A mobil verzió eltér a pc-re tervezett verziótól, ellenben minden főbb funkció megtalálható benne.)

   Az itt létrehozott vagy megszerkesztett dokumentumokat elmenthetjük a saját fájlok dokumentumok mappájában, vagy a Biztonságos mappa védelmét is élvezhetjük.  A Biztonságos mappa biometrikus adatokkal (Ujjlenyomat, Írisz, Arc) védett, illetve másodlagos biztonságként beállíthatunk az alapértelmezettől eltérő pint, mintát, vagy jelszót. A mappát akár el is rejthetjük, de át is nevezhetjük  (biztonságos mappán belül: ikon testreszabása menüpontban.)

 A mappában tárolhatunk céges dokumentumokat, de külön névjegyzék, naptár, galéria, email,  internet, samsung notes elérhető. (Az itt megjelent ikonok szerkeszthetők, hozzáadhatók, eltávolíthatók)

    A Note9 kompatibilis a Dex Kábellel és a Dex Paddal is.

  • Dex Kábel:* Kizárólag a Samsung Galaxy Note9 és a Galaxy Tab S4 modellhez érhető el. (Type-C, HDMI adapter)
  • Dex Pad:  Andorid 8,0+ op.rendszerrel rendelkező telefonok számára kompatibilis. A dexen található két USB port, egy HDMI port és egy Type-C bemenet.  ÁLtala egy tökéletes munkaállomást hozhatunk létre, így pont úgy használható mint az asztali gépünk.

A Dex segítségével tarthatunk prezentációkat, előadásokat, de egy bluetoothos billentyűzet és egér páros segítségével a mindennapi munkát is megkönnyíti. Az Office csomag nincs aktiválva rajta, de a Hancom Office elérhető, és méltóképp megállja a helyét a szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentációkészítés területén.  Megkönnyíti a mindennapokat, csak a Dexre és a Note9-re van szükségünk, így otthon hagyhatjuk a laptopunk. 

    A prezentációnk az S pennel könnyedén válthatjuk, videót indíthatunk el, lapozhatunk vele a Galériában. Egy fontos előadás alkalmával a toll kihúzásával azonnal jegyzetelhetünk a képernyőre és elmethetjük a Samsung Notesba, így semmiről nem maradhatunk le. Mint hallgató, és mint előadó is élvezhetjük a Note9 által nyújtott lehetőségeket. 

   

  Note9 sokoldalúsága az élet minden területén kihasználható, és ezt "szupererejének" köszönheti, ami az Exynos 9810-es processzorának és annak különleges hűtési technikájának, 4000 mAh-ás akkumulátorának és hatalmas tárhelyének (6GB/128GB, 8GB/512GB) köszönheti.

 

Ezek voltak tehát a főbb funkciók a végtelen lehetőségek közül. A következő posztban a munka helyett a szórakozást részesítjük előnyben. 

Legelismertebb szerzők