Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Προβλημα samsung tv

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 10-12-2021 09:39 PM)
3350 Προβολές σελίδας
express13
Explorer
Επιλογές
Ξαφνικά η τηλεόραση  μου samsung μου εβγαλε αυτο τον λευκο κύκλο γνωριζει κάποιος απο τι ειναι;;;;;

image

8 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Είναι μόνιμο? Η στο εμφανίζει κατά περιπτώσεις?
Έπεσε τίποτα σε εκείνο το σημείο? Καμία μπάλα ίσως? Μήπως πατήθηκε?
Ποιο μοντέλο είναι?
Επίσης θα πρότεινα να ανεβάσεις και μια φώτο με bleeding test.
express13
Explorer
Επιλογές
Ναι μόνιμο ειναι!!!δεν πατήθηκε σιγουρα κ δεν νομιζω να χτύπησε κατι!!!20211210_222022_1812_1639167622.jpg
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Άνοιξε YouTube και βάλε κάποιο από τα βίντεο που παίζουν ένα γκρι μονότονο για ναν δεις που κάνει bleeding. (Αν θες στείλε και μια φωτο)
Λογικά ή πατήθηκε ή αρχίζει να κάνει "αιματωμα " σε εκείνο το σημείο (συνήθως από πίεση).
Αν όντως δεν έχει πατηθεί τότε αν είναι εντός εγγύησης βρες το κοντινότερο εξουσιοδοτημενο στον παρακάτω χάρτη.
https://www.samsung.com/gr/support/service-center/
Έχει ενα roll down μενού πάνω από το χάρτη, διάλεξε TV και av και μετά την περιοχή σου και θα σου εμφανίσει τα κοντινότερα εξουσιοδοτημενα.
express13
Explorer
Επιλογές
Θα το κανω κ θα στείλω !!!αν εχει πατηθεί που δεν νομίζω δεν μπορω να κανω κατι;;;;
Την εχω πανω απο δυο χρονια δεν νομιζω να ισχύει η εγγύηση!!!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν έχει πατηθεί φίλε μου είτε είχες εγγύηση είτε όχι δεν θα σε κάλυπτε. Λίγο ακουμπάς το πανελ για να το καθαρίσεις απο καμια δαχτυλια του παιδιού και βλέπεις πόσο ευαίσθητο είναι. Κακά τα ψέματα, για να γίνει τόσο λεπτό αλλά και τόσο μεγάλο στο κέντρο ειδικά παραείναι ευαίσθητο.
Έχω βάλει το τραπεζάκι του σαλονιού μπροστά για να μην πλησιάζει η μικρή και αυτή ανεβαίνει στο τραπεζάκι...😅😅 κρύος ιδρώτας με λούζει μέχρι να την απομακρύνω!!
Dimitris1982
Navigator
Επιλογές
Δεν θέλω να σε απογοήτευσω όσο θα πάει θα γίνεται και χειρότερο σε μια samsung 42αρα που έχω η μισή οθόνη έχει μια μαύρη απόχρωση (βλέπεις τηλεόραση αλλα ειναι ενοχλητικο) και ακόμα μια 32αρα έχει το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου σκουρινε η οθόνη και έχει έναν άσπρο κύκλο έχω και άλλους φίλους με τέτοια προβλήματα!!!!
express13
Explorer
Επιλογές
Η τηλεόραση είναι ουτε 3 χρόνια!!!όντως ειναι ενοχλητικό!!!απο το γίνεται αυτο φτιάχνετε γνωριζεις;;;20211211_195552_1819_1639245355.jpg
Dimitris1982
Navigator
Επιλογές
Δεν ασχολήθηκα ποτέ να σου πω την αλήθεια γιατί είμαι σίγουρος ότι το κόστος θα είναι υψηλό μια samsung 42 ιντσών 3d που ειχε ο κουνιαδος μου ασπρισε η οθόνη αχνοφαίνονταν από πίσω εικόνες και του είπαν για αλλαγή πάνελ στα 250 με 300 ευρώ και μιλάμε για τηλεοράσεις βαριά τετραετίας