Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Smartview S22 με

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: Κυριακή)
89 Προβολές σελίδας
Georgethess
Journeyman
Επιλογές
Το S22+ μου το συνδέω άνετα σε άλλες συσκευές. Στην συγκεκριμένη τηλεόραση όμως, ενώ συνδέεται αποσυνδέεται σε 1 με 2 secs.
Η τηλεόραση είναι Samsung UHD UE43TU7092 του 2021.
Τι έχω κάνει:
- Update της tv, το κινητό είναι πάντα updated.
- επανεκκίνηση ρουτερ
- διαγραφή μνήμης cache και data στο app smartview στο κινητό, επανεκκίνηση.
- επαναφορά εργ/κών ρυθμίσεων στην Τιβί, μανίκι!
- αλλαγή aspect ratio στο smartview (2 επιλογές)
- check στην τιβι στην διασύνδεση συσκευών ότι το s22 επιτρέπεται. (Εννοείται γιατί συνδέεται για 2 δευτ/τα)

Η τιβί είναι ενσύρματα συνδεδεμένη με έθερνετ στο δίκτυο που το κινητό παίρνει ασύρματα σύνδεση. Δοκίμασα ακόμα και την ασύρματη σύνδεση της τιβι στο ίδιο ssid με το κινητό. Τίποτα.
Η γραμμή δίνει wireless 20 ταχύτητα, αρκετή για mirroring.
Πάντα βλέπω online την τιβί στο smartview, πατάω σύνδεση, συνδέεται για 2 secs και η τιβι επανέρχεται στα κανάλια ενώ στο κινητό το smartview φαίνεται ενεργό για ακόμα λίγο.

Τι να κάνω?
12 Απαντήσεις
Georgethess
Journeyman
Επιλογές
Το ρούτερ δεν είναι με δύο συχνότηες 2.4 και 5. Είναι απλό με μία συχνότητα 2.4
ConstantineF
Helping Hand
Επιλογές
Θα μπορούσες να κάνεις reset τα network settings της συσκευής και κινητου; επίσης το πρόβλημα άρχισε με ui7 η το χες και πριν;
Georgethess
Journeyman
Επιλογές
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Το s22 προς το παρόν έχει android14, one ui 6,1.
Τα Network settings δε πιστεύω να φταίνε. Το κινητό συνδέεται απροβλημάτιστα παντού, σε ξενοδοχεία, σπίτια, καφε, σπίτι, δουλειά κλπ
Λέτε να βοηθήσει? Εγώ θαρρώ η τιβί έχει θέμα
ConstantineF
Helping Hand
Επιλογές
Soft reset την έκανες; βαλτή από ρεύμα για 30" και άνοιξε τη πάλι. Επίσης δοκιμασες να σβήσεις τα allowed devices και να ξανασυνδευεις με το κιν;
Georgethess
Journeyman
Επιλογές
Και soft reset έκανα και καπάκι μετά έκανα φουλ ρισετ. Οπότε όλες οι πρότερα συνδεδεμένες συσκευές σβήστηκαν. Ευχαριστώ
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δεν έχεις καταφέρει ποτέ να τα συνδέσεις...
Ούτε στον παρελθόν?
Εξ αρχής έχεις αυτό το θεμα η προέκυψε στην πορεία?
Georgethess
Journeyman
Επιλογές
Θαρρώ πέρσι συνδεόμουν κανονικά. Ίδια τιβι, ίδιο ρούτερ.
Που πάει ο νους σου?
Λέτε να φταίει το ρούτερ? Ένα tp link WA901nd είναι
ConstantineF
Helping Hand
Επιλογές
Άμα ήταν router θα έκανε και άλλα θέματα σε όλες τις συσκευές. Και στο lan και στο internet. Επίσης δοκιμασες τη tv με ethernet και full interference να είχε το wifi, ή μια θα έβλεπε μια δε θα έβλεπε τπτ το κινητό ή μετά από λίγη ώρα θα έφευγε με αποσύνδεση (και από το internet). Η το router επιτρέπει τη σύνδεση και κόβει το traffic που μου ακούγεται κουκουρουκου, ή κάποιο update της tv ή του κινητού τα έκανε θάλασσα. Έχεις άλλη συσκευή να δοκιμάσεις;
Georgethess
Journeyman
Επιλογές
Θα προσπαθήσω να βρω άλλες συσκευές να κάνω τεστ. Δυστυχώς είμαι για σεζόν και δεν έχω πολλές επιλογές.
Ευχαριστώ