Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Απενεργοποίηση της κλήσης ενώ είμαι σε κλήση

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 16-10-2021 07:30 PM)
22663 Προβολές σελίδας
DatDaf
Helping Hand
Επιλογές
Καλησπέρα στο Community! Προσπαθώ να βρω την ρύθμιση για να μην μπορούν να με με παίρνουν τηλέφωνο όταν μιλάω να τους βγάζει ότι μιλάω. Επειδή πολλές φορές μιλάω ώρα στο κινητό και όταν κάποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μου δεν γνωρίζει ότι είμαι σε κλήση και συνεχίζει να καλεί. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
14 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλησπέρα. Ναι υπάρχει, αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου να στο ρυθμίσουν από εκεί. Γίνεται και από σένα αλλά δεν ξέρω ποιον κωδικό στέλνεις σε κάποιο τετραψήφιο ανάλογα τον πάροχο. 

Τώρα αν θες να δοκιμάσεις και από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου, άνοιξε την εφαρμογή τηλέφωνο και όταν είσαι στην οθόνη με το πληκτρολόγιο κλήσης πάτα τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και επίλεξε ρυθμίσεις. Μετά επίλεξε πρόσθετες υπηρεσίες και εκεί απενεργοποίησε την αναμονή κλήσεων. Στη συνέχεια δοκίμασε να πας στην προώθηση κλήσεων και επίλεξε την προώθηση όταν είναι κατειλημμένο και πάτα απενεργοποίηση. Επειδή στο πρόσφατο παρελθόν δοκίμασα να το κάνω και δεν το δεχόταν, τελικά πήρα την εξυπηρέτηση πελατών και το ρύθμισαν από κει γιατί μου εξήγησαν πως δεν το δέχεται το δίκτυό τους από τις ρυθμίσεις των συσκευών.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πήγαινε στην εφαρμογή τηλέφωνο, πάτα στις 3 τέλειες επέλεξε ρυθμίσεις κλήσεων και από εκεί επελεξε πρόσθετες υπηρεσίες. Εκεί θα βρεις τον διακόπτη αναμονή κλήσεων. Κλείσε τον και έγινε η δουλειά σου.
DatDaf
Helping Hand
Επιλογές
Θα το δοκιμάσω και θα σου πω επειδή ο @Alfa3Delta έχει μία πιο πολύπλοκη λύση 😅
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δοκίμασε το και αν δε δουλέψει υπάρχει άλλη λύση η οποία έχει να κάνει με αυτά που λέει ο Alfa3Delta, αλλά και με το αν έχεις τηλεφωνητή...
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ζήτησες όταν είναι κατειλημμένη η γραμμή, οι επόμενοι καλούντες να ακούν το σήμα κατειλημμένου. Αν απενεργοποιήσεις απλά την αναμονή, όπως ήδη περιέγραψα στο αρχικό μου ποστ, ο επόμενος θα ακούει πως η κλήση του προωθείται και όχι σήμα κατειλημμένου. Κι αυτό αν βέβαια είναι ενεργοποιημένη η προώθηση σε τηλεφωνητή, κάτι που οι περισσότεροι πάροχοι έχουν από προεπιλογή δυστυχώς. Γι αυτό σου είπα αρχικά απενεργοποίησε την αναμονή, αλλά πρέπει να απενεργοποιήσεις και τον τηλεφωνητή. Επειδή τουλάχιστον στη vodafone και τον cosmote που έχω εγώ, δοκίμασα και δεν το δέχεται, από την εξυπηρέτηση πελατών που επικοινώνησα γιατί δεν θέλω τηλεφωνητές, μου εξήγησαν πως όντως ενώ υπάρχει ρύθμιση στο μενού των συσκευών, δεν το δέχεται το σύστημά τους και πρέπει να γίνει με άλλο τρόπο. Ο ένας μου το έφτιαξε κατευθείαν, ενώ ο άλλος πάροχος μου είπε να στείλω ένα κωδικό σε ένα τετραψήφιο με δωρεάν μήνυμα. Δεν θυμάμαι αντιστοιχίες παρόχων. Αυτά. Ελπίζω να σε κάλυψα όσο περίπλοκα κι αν σου φαίνονται.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν απενεργοποιησει από εκεί που του λέω, επειδή ο τηλεφωνητής είναι από προεπιλογή ον, θα βγάζει ηχητικό στον καλούνται ότι ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλημμενος και θα ενημερωθεί με μήνυμα, η κλήση σας προωθείται. Αν απενεργοποιησει τον τηλεφωνητή, θα βγάζει μόνο ότι είναι κατηλειμμενος και ΔΕΝ θα τον ενημερώνει με μήνυμα ότι είχε κλήση... το έχω ψάξει πολύ με το εταιρικό... τελικά αναγκάστηκα να ξαναενεργοποιησω τον τηλεφωνητή.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Έχω απενεργοποιήσει τους τηλεφωνητές σε Vodafone & Cosmote, όμως έχω ενεργοποιημένη την ειδοποίηση με sms για χαμένες κλήσεις. Ο δεύτερος καλών ακούει μήνυμα πως ο η γραμμή είναι κατειλημμένη και ο συνδρομητής θα ειδοποιηθεί για την κλήση του. Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ με επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών. Το έχω ψάξει και το έχω εφαρμόσει στην πράξη. Μόνο αν μιλάω στη μία γραμμή, λόγω λειτουργίας dual stand by, η δεύτερη γραμμή βγαίνει εκτός και ο καλών ακούει μήνυμα πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη και ο συνδρομητής θα ειδοποιηθεί για την κλήση με γραπτό μήνυμα, πράγμα που όντως έτσι και γίνεται. Μένει να αποφασίσει ο ίδιος ο φίλος @DatDaf τι ακριβώς θέλει να κάνει.

Σημ. η αναμονή κλήσης, στη Vodafone τουλάχιστον που δοκίμασα, δεν δουλεύει καλά, με την έννοια πως ενώ εγώ ακούω από μέσα ηχητικό για τη δεύτερη κλήση, ο καλών δεν έχει καμιά ενημέρωση πως είναι σε αναμονή, απλά ακούει ήχο κλήσης, με αποτέλεσμα να νομίζει πως δεν το σηκώνω και πολλές φορές να γίνεται παρεξήγηση. 

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εγώ πάντως στην cosmote (εταιρικο) όταν ζητησα να μου απενερηοποιησουν τον τηλεφωνητή γιατί είχα όλο μηνύματα από κάποιους που απλά το ξεχνουσαν ανοιχτό, έπαψα να έχω μηνύματα χαμένων κλήσεων από όταν ήμουν κατειλημμενος, οπότε ζήτησα να επανέλθει ο τηλεφωνητής.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Πιθανόν επειδή εμένα είναι κάρτα, δεν έχω τηλεφωνητή, αλλά έχω γραπτή ενημέρωση χαμένων κλήσεων. Τώρα αν δουλεύει σωστά μη ρωτήσεις 😋🤣, τα μηνύματα παίζει να έρθουν και την επόμενη μέρα!!!!! Το μετά από ώρες είναι το στάνταρ τους και σε σπάνιες περιπτώσεις έρχεται άμεσα. 

Thanos D
Samsung Galaxy A52s